Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

STOURS


Correspondentieadres

STOURS
Spoelhoren 53
Noordwijk
Nederland

www.stours.nl
0653837525
rickbakkenes@stours.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15043

STOURS

Deze tekst bevat één of meerdere links en zal vervallen!

In 2016 opgericht door Rick Bakkenes en gespecialiseerd in het organiseren van geheel verzorgde meerdaagse strandwandeltochten. Heerlijk uitwaaien aan de kust in alle seizoenen!

STRAND-2-DAAGSE

De strand-2-daagse is een tweedaagse wandeltocht over het strand van Scheveningen naar Zandvoort. De strand-2-daagse is twee dagen heerlijk genieten van de Noordzeekust. Onbezorgd wandelen over het strand! STOURS regelt de overnachting in een hotel, de maaltijd in een restaurant, lunchpakketten voor onderweg, drankjes en ijsjes in strandpaviljoens en vervoer van je bagage. Al met al dus volop genieten van wat de Noordzeekust te bieden heeft.

Nieuw vanaf 2018 is de route Wijk aan Zee - Petten met een pleisterplaats in Egmond aan Zee.

De strand-2-daagse wordt ongeveer tien keer per jaar georgasniseerd. Kijk voor actuele data op de webstie.

STRAND-3-DAAGSE

De strand-3-daagse wordt twee keer per jaar georganiseerd. Één keer in de zomer en één keer in de winter. In de zomer is dit de enige wandeltocht van STOURS op basis van logies en ontbijt. Dit betekent dus dat alleen de hotelovernachtingen, het ontbijt en het bagagevervoer is inbegrepen. Het overige eten en drinken moet je dus zelf regelen. Wel zo flexibel.

In de winter is de strand-3-daagse wél compleet verzorgd en dus voorzien van alle gemakken, lekkernijen en plezier. Deze editie is dus een winterse tocht door weer en wind. Overdag misschien afzien op het strand, maar ’s avonds heerlijk bijkomen in een warm hotel. Loop mee met ons, geheel verzorgd en laat je verrassen door de kust in winterse sferen. De route is eenvoudig, want er wordt slechts gewandeld over het strand. De wandelafstanden variëren tussen de 15 en 25 kilometer per dag. De pleisterplaatsen voor de nacht zijn Scheveningen en Noordwijk aan Zee. STOURS regelt alle...

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \