Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Indotracks

Correspondentieadres

Indotracks
Windsteeg 4
Amersfoort
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16018

Indotracks

Indotracks is gespecialiseerd in avontuurlijke reizen op maat naar Indonesië. Al jaren brengen wij veel tijd door in Indonesië, waardoor we de beste plekjes kennen en de juiste reizen kunnen samenstellen voor onze reizigers. Fietsen, snorkelen, trektochten, treinreizen, natuurparken, boottochten, een auto met chauffeur, een cursus volgen, reizen met kinderen: wij kunnen het allemaal voor je organiseren.

Indotracks: wie zijn wij?

In 2013 besloten wij, Nettert Smit en Emile Leushuis, om gezamenlijk Indotracks op te richten: een reisorganisatie, gespecialiseerd in reizen op maat naar Indonesië. Gezien onze jarenlange ervaring in Indonesië (bij elkaar meer dan 30 jaar!) en ons uitgebreide, persoonlijke netwerk in de toeristische sector van het land, vonden wij de tijd rijp om onze krachten te bundelen en een nieuwe, moderne en uitdagende reisorganisatie te starten.
Indotracks heeft als doel programma’s aan te bieden die een echte meerwaarde zijn voor jouw reis door Indonesië. Op onze website staan veel voorbeelden van reisroutes en we geven uitgebreide adviezen op basis van onze persoonlijke ervaringen, maar we laten je ook zoveel mogelijk vrij om je eigen reis samen te stellen en af te stemmen. Wat dat betreft is alles mogelijk. Indotracks werkt direct samen met lokale agentschappen, die wij persoonlijk al jaren kennen. De lijntjes zijn daardoor kort en er wordt veel persoonlijke aandacht besteed aan de invulling en uitvoering van de programma’s en routes.
Indotracks is begonnen als internetreisbureau en nog steeds gaat veel van de communicatie via email. Maar we hebben ondertussen ook een kantoor ingericht aan Windsteeg 4 te Amersfoort, en het is mogelijk om op afspraak langs te komen en vrijblijvend over een reis te overleggen. Een uurtje brainstormen over mogelijkheden en routes kan enorm verhelderend zijn!

Nettert en Emile wisselen wij elkaar ook nog steeds af en brengen delen van het jaar in Indonesië door. Zo blijven we goed op de hoogte van veranderende lokale omstandigheden en onderhouden we het contact met onze lokale agentschappen.

Emile Leushuis vertrok in 1991 na zijn studie sociale geografie direct naar Indonesië, om hier als reisleider voor een Nederlandse reisorganisatie te gaan werken. Hij heeft hij voor meerdere reisorganisaties gewerkt, zowel als reisbegeleider (in Indonesië en omliggende Aziatische landen) als op kantoor (het bedenken en samenstellen van individuele reizen naar Indonesië). Al die jaren bracht hij lange periodes in Indonesië door, waardoor hij het land, de taal, de cultuur en de mensen bijzonder goed kent.
Zijn persoonlijke interesse gaat uit naar het (koloniale) stedelijk erfgoed in Indonesië en hierover publiceert hij regelmatig en geeft hij lezingen. In 2011 publiceerde hij de Gids historische stadswandelingen Indonesië, waarin uitgebreide wandelroutes staan beschreven in verschillende Indonesische steden.

Nettert Smit ging, na een aantal jaren werken bij de Publieke Omroep, in 1999 bepakt met een rugzak op pad voor een lange reis. Na omzwervingen door verschillende Aziatische landen kwam hij na ruim een jaar in Indonesië. En daar wilde hij niet meer weg. Vanaf 2001 is hij dan ook voor lange periodes werkzaam geweest als reisbegeleider in dat land. Naast Indonesië heeft hij ondertussen ook veel werkervaring opgedaan in andere Aziatische landen en in het Midden Oosten. De journalistiek is op de achtegrond geraakt, maar af en toe maakt hij nog bijdragen voor de Publieke Radio als free-lance journalist. Tegenwoordig verblijft hij nog steeds grote delen van het jaar in Indonesië.

Wat ons beiden heeft gegrepen in Indonesië is de authentieke cultuur, de enorme verscheidenheid aan volkeren en de indrukwekkende natuur. Ieder eiland en iedere streek van Indonesië onderscheidt zich van de ander en je bent dan ook nooit uitgereisd in dit uitgestrekte land. Via Indotracks willen wij graag onze fascinatie met het land doorgeven aan onze reizigers. Durf jij het avontuur aan?

www.indotracks.nl
+31615386813
info@indotracks.nl

Terug