Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Treinreizen

Toegegeven: zo’n kwartiertje in een Sprinter is niks. Een meerdaags dag-nacht-dag-nacht-ritme met opschuivende tijdzones is wel het minste. Van TransSib tot minstens een sprookjesachtig bergparcours met tunnels en bruggen die je spontaan doen erkennen: nú uit het raampje leunen leidt tot vertraging. Verken schilderachtige landschappen, doorkruis bergachtige terreinen en maak kennis met diverse culturen, alles vanuit het comfort van de trein.

Ontdek de wereld op een unieke en kleinschalige manier met VvKR-reisspecialisten met prachtige Treinreizen. Of je nu een fervent treinliefhebber bent of gewoon wilt genieten van rustige, ontspannen reizen, treinreizen bieden een authentieke en duurzame manier om diverse bestemmingen te verkennen.

De Treinreisreisspecialisten van VvKR bieden treinreizen aan die verder gaan dan het alledaagse. Of je nu kiest voor een ontspannen rit door Europa of een avontuurlijke reis langs de beroemde Trans-Siberische spoorlijn, kleinschalige treinreizen beloven onvergetelijke ervaringen en unieke ontmoetingen. Reis met onze reisspecialisten en ontdek de schoonheid van treinreizen.

Filteren

Zoek een bestemming bij dit reisthema
  • Alles weergeven

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \