Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Packraft Travel


Correspondentieadres

Packraft Travel
Wijksestraat 17
Heusden
Nederland

www.packrafttravel.com
085-0806333
hello@packrafttravel.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 22058

Packraft Travel

Hike, Bike, Paddle & Sleep

Bij Packraft Travel boek je een volledig zelfstandig packraft avontuur in het prachtige Nationaal Park Eifel in Duitsland. Kies een 1-, 2- of 3-daags packrafting avontuur en geniet van de adembenemende natuur & luxe glamping.

Wat is Packrafting?
Packrafting is een relatief nieuwe sport. Het is een kruising tussen backpacken en raften waarbij je de ongerepte natuur op zijn puurst ervaart. Een packraft is een lichtgewicht opblaasbare boot die in een rugzak past. Perfect om meren, rivieren en beken over te steken als onderdeel van een langere route te voet of per fiets. Wanneer je route wordt onderbroken door water, vul je de packraft eenvoudig met lucht en vervolg je het avontuur over het water.

Packrafting & Bikerafting
Vertel, ben je een wandelaar of een fietser? Hoe dan ook, je kunt je hart ophalen bij Packraft Travel omdat wij de allereerste zijn die packrafting EN bikerafting combineren in Duitsland. Zo ontdek je het natuurschoon van het Nationaal Park Eifel te voet, per raft én per fiets. Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt; de mooiste routes, complete packraft uitrusting en een mountainbike.

Basecamp
Ons gloednieuwe basecamp ligt in Heimbach, midden in de natuur van Nationaal Park Eifel. Het basecamp is het begin- en eindpunt van alle routes en tevens de plek waar je kunt overnachten, relaxen, eten en chillen bij het kampvuur. Kies jij voor een Basic Tent of ga je voor een overnachting in een luxe Glamping Tent?

Tot ziens in de Eifel!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \