Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Authentic Italia

Correspondentieadres

Authentic Italia
Eemwijkplein 13
Voorburg
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 14033

Authentic Italia

Thuis in diverse Italiaanse steden, kustgebieden en natuurparken. Experts in het organiseren van groepsreizen op maat naar Italië, ons 2e thuis, wij spreken de taal vloeiend, kennen onze leveranciers en alle accommodaties zijn door ons persoonlijk gecheckt! Als reiziger geeft dit rust en zekerheid, tijdens de reis zijn wij in Italië aanwezig en 24/7 bereikbaar.

Bedrijfsuitje naar Rome, de eeuwige stad

Rome is een perfecte plek voor een citytrip met je collega’s, ontdek samen de Eeuwige stad, een overgetelijk uitje waar je nog lang over na zult praten. Rome is één groot openlucht museum met op elke hoek een verrassing!
Zet samen met je collega’s  één voet in de oudheid en de andere voet in het bruisende heden, in een stad als Rome is dat prima te doen!  Geniet van de oudheden terwijl je door de stad loopt en geniet tegelijkertijd van de moderne winkels, het Italiaanse design en het “ La Dolce Vita” nachtleven. 

Schoolreizen naar de Italiaanse steden

Schoolreizen behoren tot één van de beste herinneringen uit de schooltijd. Het is natuurlijk zeer belangrijk dat de leerlingen er wat van op steken, maar het is even zo belangrijk dat ze een leuke tijd hebben. Italië heeft bij uitstek steden die beide kunnen bieden. Rome, Florence, Venetië en Napels zijn staan in de top 10 van bestemmingen.
De entree van veel musea en  monumenten in Italië is gratis voor studenten onder de 18 jaar uit de EU, maar moeten wel lang vooruit gereserveerd worden, wij doen dit graag voor u.  Authentic Italia weet de weg in de wirwar van informatie die te vinden is op het internet. Combineer de verschillende excursies. Bijvoorbeeld:  Rome met een dagexcursie naar Pompeï, Tivoli of Ostia Antica, dit is echt een aanvulling op het programma dat u in Rome zult aanhouden, velen van onze groepen zijn hier achteraf erg blij mee!
Lekker samen ontspannen na een hele dag van alles  in je te hebben opgenomen is natuurlijk ook heel belangrijk, Authentic Italia wijst u graag de weg naar de gezelligste parken, de lekkerste restaurantjes, de heerlijkste ijsjes enz.
Authentic Italia kan u de perfecte combinatie van voordelig overnachten en leuke (leerzame) activiteiten bieden!

Koorreizen naar de Italiaanse steden

Authentic Italia helpt u graag verder met de organisatie van dé perfecte koor- of concertreis naar Italië.
Als zang- en muziekliefhebber brengt u veel tijd door met uw koor- of bandleden.
Elke repetitie brengt u dichter bij het perfecte optreden. Heeft u de wens om gezamelijk als koor op te treden in bijvoorbeeld Rome, de eeuwige stad, dan bent u bij Authentic Italia aan het juiste adres.
Wij bieden  u onze ruime ervaring in het verzorgen van koorreizen op maat graag aan. Uiteraard verzorgen wij voor u graag de reis, het verblijf en ook de excursies. Daarnaast verzorgen wij voor uw koorreis desgewenst ook de concertlocatie, benodigde instrumenten enz.
Door onze jarenlange ervaring tezamen met ons kwalitatief, hoogwaardig, zeer uitgebreid en door de jaren heen geselecteerd netwerk, kunnen wij u helpen uw reis volledig op maat te creëren. Wij kennen alle leveranciers persoonlijk en weten dan ook precies wat zij u kunnen bieden. Tevens bieden wij 24/7 bereikbaarheid, begeleiding van uw groep bij aankomst en persoonlijke service.

www.authentic-italia.nl
070-3872242 / 06-20258275
monique@authentic-italia.nl

Terug