Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Opreis.nl - Treinreizen door Europa


Correspondentieadres

Opreis.nl - Treinreizen door Europa
Hooghiemstraplein 115
Utrecht
Nederland

www.opreis.nl
info@opreis.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 22023

Opreis.nl - Treinreizen door Europa

Verzorgde treinreizen
Speciaal voor reizigers die avontuurlijk én milieubewust willen reizen heeft ons team unieke treinvakanties samengesteld, inclusief alle vervoertickets, plaatsreservering en hotelovernachtingen met ontbijt. Van kunst en cultuur in la bella Italia tot groene landschappen in de Schotse hooglanden. Meer weten over opreis.nl? Vind al onze treinreizen via Opreis.nl

Treinreizen door Europa
Op zoek naar avontuur, unieke ervaringen en bijzondere ontmoetingen? Hiervoor hoef je niet naar de andere kant van de wereld. Maak een onvergetelijke treinrondreis door Europa en kies zo voor een avontuurlijke, duurzame en ontspannen manier van reizen. Ontdek plekken waar je met de auto of het vliegtuig niet snel komt, overnacht in comfortabele accommodaties en kom thuis met de mooiste herinneringen.

Verzorgde Treinreizen door Europa
Opreis.nl is een initiatief van treinreisbureau Mevo Reizen. Deze treinreisspecialist heeft meer dan 20 jaar ervaring met het organiseren van bijzondere treinrondreizen zoals de Transsiberië Express en treinreizen door de Baltische staten. Opreis.nl borduurt voort op de kennis en ervaring van Mevo, maar focust zich op duurzame treinvakanties in Europa. Echt duurzaam, bij Opreis.nl zul je nooit een reis per vliegtuig vinden. 

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \