Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

PUUR treinreizen


Correspondentieadres

PUUR treinreizen
Zwanenkade 146
Krimpen aan den IJssel
Nederland

www.puurtreinreizen.nl
06-23704078
info@puurtreinreizen.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 14014

PUUR treinreizen

Zwitserland is de perfecte bestemming om per trein te ontdekken, u reist per wereldberoemde treinen als de Glacier en Bernina Express, naar het hoogste treinstation van Europa met de Jungfraubahn of met de Pilatusbahn, de steilste tandraadbaan ter wereld. Hotelovernachtingen, ontbijt en treintickets zijn inbegrepen.

Welkom bij PUUR treinreizen

Uit het raam kijken naar het voorbijtrekkende landschap dat dan weer uit bergen met besneeuwde toppen bestaat en dan weer uit meren met palmbomen en bloemen. Bergdorpjes en mondaine plaatsen wisselen elkaar af. Zitten en alleen maar genieten van de gesprekken om je heen. Af en toe uitstappen voor de volgende trein, die er altijd staat en precies op tijd vertrekt. Uitgerust aankomen in het hotel op een steenworp lopen van het treinstation. Dat is het gevoel van een treinreis in Zwitserland van PUUR treinreizen. 

Beroemde panoramatreinen

Eën van beroemdste panoramatrein is de Glacier Express, ook wel de langzaamste sneltrein ter wereld genoemd. De reis voert door ongerepte berglandschappen, langs meren en steile rotsen, door 91 tunnels, 7 dalen en over 291 indrukwekkende bruggen. Eën van de hoogtepunten van de reis is het Landwasser viaduct, 65 m hoog en 136 m lang. In ca. 8 uur reist u van Zermatt naar St. Moritz of vice versa. 

Maatwerk treinreis

De treinreizen op onze website zijn allemaal geheel aan uw wensen aan te passen. Extra nachten, een routewijziging en/of extra excursies zijn eenvoudig bij te boeken. Tijdens alle reizen geniet u van de hoogtepunten die Zwitserland u te bieden heeft.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \