Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

PUUR treinreizen

Correspondentieadres

PUUR treinreizen
Fresia 40
Krimpen aan den IJssel
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 14014

PUUR treinreizen

Zwitserland is de ideale bestemming om per trein te ontdekken. U reist per wereldberoemde treinen als de Glacier Express en Bernina Express. Naar het hoogste treinstation van Europa met de Jungfraubahn of met de Pilatusbahn, de steilste tandraadbaan ter wereld. Tijdens de treinreis zijn de hotelovernachtingen, ontbijt , treintickets en diverse excursies inbegrepen.

Welkom bij PUUR treinreizen

Uit het raam kijken naar het voorbijtrekkende landschap, dat dan weer uit bergen met besneeuwde toppen bestaat en dan weer uit meren met palmbomen en bloemen.Bergdorpjes en mondaine steden wisselen elkaar af. Zitten en alleen maar genieten van de gesprekken om je heen. Af en toe uitstappen voor de volgende trein, die er altijd staat en precies op tijd vertrekt. Uitgerust aankomen in het hotel op een steenworp lopen van het treinstation. Dat is het gevoel van een treinreis in Zwitserland van PUUR treinreizen. 

Beroemde treinreizen

Zwitserland staat bekend om zijn prachtige treinreizen. Eën van beroemdste is de Glacier Express, ook wel de langzaamste sneltrein genoemd. De reis voert door ongerepte berglandschappen, langs meren en steile rotsen, door 91 tunnels, 7 dalen en over 291 indrukwekkende bruggen. Eën van de hoogtepunten van de reis is het Landwasser viaduct, 65 m hoog en 136 m lang. In ca. 7,5 uur reist u van Zermatt naar St. Moritz of vice versa. 

Panoramaroutes

Ruim 15 geselecteerde rondreizen biedt PUUR treinzen u. Deze reizen zijn stuk voor stuk geheel aan uw wensen aan te passen. Extra nachten en/of extra excursies zijn eenvoudig bij te boeken. Tijdens alle reizen geniet u van de hoogtepunten die Zwitserland u te bieden heeft.

www.puurtreinreizen.nl
06-23704078
info@puurtreinreizen.nl

Terug