Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Mevo Reizen - Transsiberië Express & Zijderoute

Correspondentieadres

Mevo Reizen - Transsiberië Express & Zijderoute
Golstraat 26
Deventer
Nederland

Mevo Reizen - Transsiberië Express & Zijderoute

Wakker worden in de cadans van de Transsiberië Express. Struinen op Siberisiche stationnetjes. Een duik nemen in het grote Baikalmeer. Slapen bij Nomaden in een traditionele Ger. Per Jeep of te paard door de steppen van Mongolië of Kazachstan. Ontspannen in een Russische Banya. De Transsiberië Express is de treinreis waarmee het jaren geleden begon. Van heel luxe tot backpack. Maatwerk treinreizen en groepsreizen met Nederlandstalige reisleiding. 

Verre treinreizen
- Transsiberië Express
- Transmongolië Express
- Zijderoute per trein
- Registan Express (de luxe Zijderoute)
- Himalaya Express
- Baikal Amoer Magistraal
- Tsarengoud Express (de luxe Transsiberië Express)
- Treinreizen door de Kaukasus
- Per trein door de Baltische Staten

De Zijderoute groepsreis per trein 2022
Vertrekdata: april en september 2021. We organiseren voor het derde jaar een unieke rondreis per Zijderoute van Teheran in Iran naar Almaty in Kazachstan. De reis voert door Iran, Turkmenistan, Oezbekistan en Kazachstan. Onder begeleiding van deskundige Nederlandstalige reisbegeleiding treedt u met een klein groepje van maximaal 15 deelnemers in de voetsporen van Marco Polo. De visaverzorging, vluchten, transfers, excursies én reisleiding zijn inclusief.  

De Transsiberië Express groepsreis 2022
Vertrekdata: van mei tot september. Transsiberië én Transmongolië Express inclusief Nederlandstalige reisbegeleiding, visaverzorging, KLM vluchten, uitgebreid excursiepakket en alle transfers.

De Tsarengoud: de luxe Transsberië Express 2022
Mevo Reizen adviseert u graag over de Tsarengoud Express. Een comfortabele manier van treinreizen, u kunt douchen aan boord van de trein. De maaltijden zijn heerlijk en excursies, transfers, bagagedragers zijn uiteraard inbegrepen. 

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners