Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Sunhill Cycling

Correspondentieadres

Sunhill Cycling
Hyacintentuin 9
Houten
Nederland

Sunhill Cycling

Sportieve fietsvakantie

Maak kennis met de prachtige bergen in de omgeving van Ronda op de racefiets. Of ontdek met ons de Algarve in de winter als de ideale fietsvabestemming. Volledig verzorgd, van aankomst op de luchthaven tot vertrek is alles voor je geregeld. Je verblijft in een goed fietshotel en krijgt de beschikking over een prima racefiets. Ook het eten is prima verzorgd voor de sportieve fietser, van ontbijt tot en met diner. En op tijd! Nooit verdwalen, altijd de mooiste routes.

MTB marathon 101km

Altijd al eens een stoere MTB marathon willen rijden in Spanje? Dat kan elk voorjaar in Ronda. Andalusië Fietsreizen organiseert de 101km week. Het is een zware marathon met bijna 3.000 hoogtemeters die je door de heuvels en het midden gebergte rond Ronda voert. In de loop van de week maken we tochten om het parcours te verkennen, je verbetert je eigen vaardigheden en je leeft naar de tocht op zaterdag toe als een prof. Wij staan voor je klaar!

Of gewoon met vrienden een week mountainbiken? We laten je de mooiste plekjes in de omgeving van Ronda zien door middel van 5 mooie dagtochten. Verbaas je over de kloven, over het groen en de schitterende omgeving. Alles wordt top voor je geregeld tot en met een stoere rit naar het strand en terug met onze bus. Kom en beleef Andalusië met ons

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners