Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Op reis met Jeanne


Correspondentieadres

Op reis met Jeanne
Statenweg 13
Boekel
Nederland

www.opreismetjeanne.nl
06-22012534
info@opreismetjeanne.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19039

Op reis met Jeanne

Voor compleet verzorgde bus- en vliegreizen en dagtochten naar bijzondere bestemmingen.

Wilt u graag onbezorgd een groepsreis maken naar een mooie bestemming dan bent u bij Op reis met Jeanne aan het goede adres.

Ondertussen bestaat mijn reisorganisatie 15 jaar en al vanaf het begin altijd met hetzelfde principe. U betaalt 1 prijs en vervolgens kunt u onbeperkt genieten. Alle hotels, vervoer, excursie's, entreegelden, gidsen, maaltijden en Nederlandse reisbegeleiding zijn inbegrepen. Geen verrassingen!

Ieder jaar staan er andere reizen op het programma: Zo gingen we in 2019 naar Krakau, Kroatië, Normandië, Lourdes en de Westkust van de VS. Voor volgend jaar staat Suriname, Valencia, de Transsiberië express, fietsen in Duitsland, Israël en Lourdes op het programma. Ondertussen hebben we veel vaste deelnemers die een reis boeken en ook altijd zijn er weer nieuwe deelnemers die van mijn reizen hebben gehoord. Het vertrek is altijd in de regio rondom mijn woonplaats Boekel.

Ook kunt u mijn hulp inschakelen bij het organiseren van uw eigen groepsreis. Ook dan zorg ik er voor dat alles perfect voor uw groep is geregeld. Hotels, vervoer, excursies etc. etc.

Benieuwd naar mijn reizen; ook u bent van harte welkom.

Graag hoop ik u te ontmoeten. 

Jeanne Verhagen

 

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \