Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Tierragua


Correspondentieadres

Tierragua
Charlotte de Bourbonlaan 27A
Santpoort-Zuid
Nederland

Volg onswww.tierragua.nl
+31 621570491
info@tierragua.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18053

Tierragua

Tierragua is dé reisspecialist voor Extremadura, een nog onbekend deel van Spanje

We bieden individuele maatwerkreizen naar Extremadura.  Lokale bezienswaardigheden en activiteiten die níet in een reisgids terug te vinden zijn, maar vaak zeer de moeite waard zijn, vind je bij Tierragua. Extremadura is de ultieme relaxplek van Europa. En dat moet vooral zo blijven dus kleinschaligheid en ecotoerisme staan hoog in het vaandel bij Tierragua.

Waarom op vakantie naar Extremadura?

  • Extremadura biedt rust en ruimte. Files bestaan hier niet. Niet op de weg maar ook niet voor de ingang van een bezienswaardigheid.
  • Extremadura heeft veel ruige natuur waar je prachtige fietstochten en wandeltochten kunt maken.
  • Extremadura heeft de perfecte omstandigheden voor sterrenkijken. Het astrotoerisme biedt mensen een unieke belevenis en nieuwe manier van vakantievieren.
  • Extremadura is een paradijs voor vogelliefhebbers. Je vindt hier het grootste aantal roofvogels van Europa.
  • Extremadura heeft veel culturele bezienswaardigheden waaronder drie UNESCO werelderfgoedsteden: Mérida, Cáceres en het klooster van Guadalupe. Maar ook de ontelbare authentieke dorpjes met hun kastelen, kloosters en eeuwenoude kerkjes zijn zeer de moeite waard.
  • Extremadura heeft nog veel traditionele feesten en festivals, zoals de romerías en semanas santas of feesten waar gastronomie een belangrijke plaats inneemt.
  • Extremadura is het ‘land’ van de Jamon ibérico. Als je ziet hoe de varkens hier leven, begrijp je waarom deze ham zo bijzonder is.

Een  6-daagse fietstocht in landelijk Extremadura of een culturele rondreis langs de highlights van Extremadura is uitstekend te combineren met een stedentrip naar Sevilla of Madrid.

Voor wie?

De reizen zijn geschikt voor iedereen die van ontdekken houdt: singles, koppels, families en grote(re) en kleine(re) gezelschappen.

Om je inspiratie te geven hebben we een aantal voorbeeldreizen samengesteld onder...

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \