Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Travelsuriname


Correspondentieadres

Travelsuriname
Vincent van Goghweg 32
Zaandam
Nederland

www.travelsuriname.nl
0627108192
Info@travelsuriname.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 18016

Travelsuriname

Travelsuriname is een klein reisbureau met heel veel reiservaring: we hebben zelf veel over de wereld gereisd. Wij houden van reizen en we willen dit graag met iedereen delen.We zijn opgegroeid in Suriname en gaan vaak terug voor familiebezoek en vakantie. We kennen het land dus zeer goed, we hebben uitstekende contacten maar we weten ook waar de Nederlandse reiziger behoefte aan heeft. Wij gaan zelf elk jaar minimaal een maand op reis met of zonder kleine kinderen. 

Naast het Nederlandse team hebben wij een Surinaams team ter plekke waarmee we nauw samenwerken. Dit team regelt alle operationele zaken in Suriname : zij doen de airport pick-up en zijn tevens contactpersoon in Suriname, het Nederlands team regelt de rest. 

De combinatie van vrij zijn maar toch wel iets hebben geregeld en natuurlijk een contactpersoon hebben in een onbekend land is voor ons de perfecte combinatie gebleken. Bij ons hoef je dus niet vast te zitten aan een door een ander vooraf uitgestippelde reis. Je kunt je eigen invulling aan je reis geven met daarbij gebruik makend van onze expertise. We hopen dat je net zo van het prachtige Suriname zult genieten als dat wij dat iedere keer weer doen.  

Neem contact met ons op via info@travelsuriname.nl of bel ons op 075-670 8890 voor meer informatie.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \