Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Canary Biking


Correspondentieadres

Canary Biking
Zonmanshoeve 13
HELMOND
Nederland

www.canary-biking.com
+31640092235
info@canary-biking.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23001

Canary Biking

Ooit gedacht aan een fietsreis op de subtropische Canarische Eilanden? Ben je wielrenner, mountainbiker, hou je van gravelen of wil je actief genieten op een E-bike?

Er valt heel wat te ontdekken op deze 7 eilanden, zelfs in de winter. Wat dacht je van een trektocht waarbij je het eiland leert kennen? Dat kan relaxed of met een trainingsdoel. Heb je iets langer de tijd of leg je graag grote afstanden af? Hop dan met een veerboot van eiland naar eiland.

Alles is van A tot Z geregeld. Zo ga je onbezorgd op fietsavontuur.

Kun je fietsen op deze eilanden?

Jazeker! De Canarische Eilanden zijn daar iets minder bekend om dan bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje, waaronder Mallorca. Maar menig professional traint al op Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote. La Palma, El Hierro, La Gomera en Fuerteventura zijn relatief onbekend en daarom voor échte fietspioniers. 

Vanaf zeeniveau ga je op een aantal eilanden aardig de hoogte in. De eilanden Lanzarote en Fuerteventura zijn iets minder bergachtig. Op Gran Canaria kun je fietsen tot op 1900 meter. Op Tenerife tot op 2250 meter en op La Palma, een van de steilste eilanden ter wereld, fiets je zelfs naar 2400 meter.

Voor menig racefietser zal het voorgaande als muziek in de oren klinken. Ook aan de gravelbiker en de fanatieke MTB-er is gedacht! Met de opkomst van de E-bikes gaat werkelijk voor iedereen een fiets-wereld open.

Nee, geen eiland-tour meer met een auto, maar met de fiets!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \