Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Asia Travel Tours


Correspondentieadres

Asia Travel Tours
Waterkeringweg 129
Amsterdam
Nederland

asiatraveltours.nl
+ 31 (0) 6 23 96 26 76
info@asiatraveltours.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 19023

Asia Travel Tours

Asia Travel Tours verzorgt pakketreizen naar een groot antal landen in Zuidoost Azië. Wij bieden zowel maatwerk-, als groepsreizen aan, maar ook reizen specifiek voor Senioren zit in ons reisaanbod. Wij kennen onze touragenten persoonlijk en hebben direct contact met ze, zodat u verzekerd bent van goede service en kwaliteit. Uw wensen en behoeften zijn het uitgangspunt voor uw reisplan.
Houdt u van avontuur, cultuur, natuur, historie, architectuur, parel witte stranden en lekker eten, dan bent u bij Asia Travel Tours op het goede adres.

Wij bieden Slow Travel reizen aan, waarbij u in alle rust en voor wat langere tijd in een gebied van de vele bestemmimgen die wij aanbieden kunt genieten.  

In de zomer van 2023 heeft Asia Travel Tours na hard werken haar 'Travelife Partner' keurmerk binnen.

Dat betekent dat onze reizen duurzaam van aard zijn en rekening houden met natuur, milieu, cultuur en de economische vooruitgang van de lokale bevolking.

Wij realiseren ons dat de vlucht naar een Verre bestemming niet duurzaam is en daarom compenseren wij niet alleen de CO2 uitstoot door onze compensatiecalculator op onze website en door bomen te planten (Trees for All). Daranaast steunen wij dieverse goede doelen zoals Artsen Zonder Grenzen, de Aidsfonds en het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \