Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Tulip Cycling


Correspondentieadres

Tulip Cycling
Louise de Colignylaan 135
Rotterdam
Nederland

www.tulipcycling.com
+31623536112
info@tulipcycling.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 20032

Tulip Cycling

Tulip Cycling is de wereldwijde specialist voor individuele fietsvakanties in Nederland en België. Ons unieke concept bestaat uit twee disciplines:

1.      Maatwerk fietsvakanties. Op basis van de individuele wensen maken wij met onze expertise een fietsvakantie op maat. De route, de reisduur, de start- en einddatum zijn vrij te kiezen. Recreatief, sportief, individueel of in groepsverband; het kan allemaal. Wij verhuren fietsen van top kwaliteit, maar het is ook mogelijk om de eigen fiets mee te nemen. Dagelijks bagage transport is een optie maar geen must! Bij de selectie van accommodaties kiezen we voor charme en kleinschaligheid. De keuze is van kamperen tot 5 sterren hotels! Zo maken wij voor een ieder een eigen droomreis!

2.      Ready to Go fietsvakanties. Een 10-tal door ons geselecteerde unieke fietsvakanties. De verschillende reizen laten de highlights van Nederland en België zien. Bijvoorbeeld een fietsvakantie langs de Vlaamse steden van Brugge naar Maastricht of langs de IJssel met zijn Hanzesteden. In het voorjaar zijn de fietsvakanties door de bollenstreek populair. Deze fietsreizen tonen de rijke geschiedenis, cultuur en variëteit aan landschappen van Nederland en België.

Tulip Cycling, it's better by bike!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \