Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Inspiring Colombia


Correspondentieadres

Inspiring Colombia
Soestdijkseweg Noord 405
Bilthoven
Nederland

Volg onswww.inspiringcolombia.travel
030-2232596 / 06-53226369
info@inspiringcolombia.travel

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19051

Inspiring Colombia

Inspirerend Colombia – Een unieke belevenis!

Colombia is nog onontdekt, authentiek, prachtig en onbedorven!

Met een vestiging in Colombia en een in Nederland waar enthousiaste Colombianen en Nederlanders werken, kennen wij de Colombiaanse cultuur en alle uithoeken van dit grote, afwisselende land, waar wij werken met gidsen die jou graag de schoonheid van hun eigen regio laten zien.

Als Colombia-kenners adviseren wij je bij het plannen van jouw reis zodat je vindt wat je zoekt: oude koloniale stadjes, indrukwekkende ruige woestijnen en bergen, eindeloze koffieplantages, bruisende moderne steden, traag stromende rivieren tussen smaragdgroene bossen, pre-Colombiaanse indiaanse nederzettingen in de Andes, of juist hedendaagse in de jungle langs de Amazone, waar de afstammelingen van de inheemse bewoners leven. En we brengen je in contact met de gastvrije Colombianen die terecht trots zijn op hun mooie land.

Wij kennen de plekken waar je alle facetten van dit land het beste kunt beleven, of het nou gaat om walvissen spotten in de Pacific, raften op rivieren door ongerepte wouden, snorkelen of duiken in de kristalheldere Caribbean, een trektocht maken hoog in de Andes, het bezoeken van bijzondere musea of gewoon lekker luieren op spierwitte palmenstranden.

Wij wijzen je de weg. Dus laat ons weten wat je zoekt en ontvang een vrijblijvend advies.

Wij adviseren, jij beslist!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \