Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Viasara Vakanties

Correspondentieadres

Viasara Vakanties
Transvaalkade 2A
Leiden
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18042

Viasara Vakanties

Viasara verzorgt accommodatie in compleet ingerichte tenten en excursies & activiteiten in omgeving Lecco! We zijn gevestigd op Camping Rivabella, gelegen aan het ruige Comomeer, Italië.
Wij dragen zorg voor een sfeervol kampement wat uitnodigt tot het ontmoeten van andere mensen en het samenzijn. Gezellige avondjes met onder andere een barbecue en een muziekbingo zullen hierin niet ontbreken. Natuurlijk is er ook zeker ruimte om je terug te trekken bij de tent of aan de oever van het meer.
Naast het verblijf bieden we diverse excursies en activiteiten. Deze maken de vakantie gevarieerd en compleet! Door actieve deelname beleef je het prachtige Italië pas echt. Hierbij gaat het om 'het zelf doen'. Met behulp van een speurtocht, vragenlijst of mooie wandeling worden excursies levendig en interessant (ook voor kinderen). De water- en bergactiviteiten zorgen voor een mooie afwisseling.
Voor een welkom verblijf op de camping zorgen de enthousiaste Nederlandstalige begeleiders van Viasara. Zij begeleiden tevens de excursies en activiteiten.

www.viasara.nl
0031626628491
info@viasara.nl

Terug