Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Viasara Vakanties


Correspondentieadres

Viasara Vakanties
Transvaalkade 2A
Leiden
Nederland

www.viasara.nl
0031626628491
info@viasara.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18042

Viasara Vakanties

Viasara verzorgt zowel kampeerverblijf als excursies en activiteiten in Lecco en omgeving! We zijn gevestigd op Camping Rivabella gelegen aan het ruige Comomeer, de ideale locatie tussen mooie steden en fantastische natuur.
Camping Rivabella is een authentieke en gezellige camping, die wordt gerund door twee vriendelijke en behulpzame Italiaanse broers. Tijdens je vakantie verblijf je in een van onze comfortabele ingerichte tenten op ons eigen veld. Viasara beschikt over zeven familietenten en zeven tweepersoonstenten. Wij dragen zorg voor een sfeervol kampement wat uitnodigt tot het ontmoeten van andere mensen. Gezellige avondjes met onder andere een barbecue en spelletjes zullen hierin niet ontbreken. Natuurlijk heb je ook altijd privacy bij je eigen tent en de mogelijkheid om je terug te trekken aan de oever van het meer.
Naast het verblijf bieden we diverse excursies en activiteiten. Deze maken de vakantie gevarieerd en compleet! Met behulp van een speurtocht, vragenlijst of mooie wandeling worden uitstapjes naar beroemde steden en pittoreske plaatsjes levendig en interessant (ook voor kinderen). De water- en bergactiviteiten zorgen voor een mooie afwisseling.
Voor een welkom verblijf op de camping zorgen de enthousiaste Nederlandstalige begeleiders van Viasara. Zij begeleiden tevens de excursies en activiteiten.
Met veel ervaring, liefde voor kamperen, kennis van idyllische plekjes en fantastische contacten is Viasara in 2014 geboren; een weg waarmee wij zoveel mogelijk mensen het prachtige Italië laten beleven!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \