Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Liefde voor Marokko


Correspondentieadres

Liefde voor Marokko
Terrastraat 7
Oudorp nh
Nederland

Liefdevoormarokko.nl
06-39593119
Info@liefdevoormarokko.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 20042

Liefde voor Marokko

 

Liefde voor Marokko

Mijn naam is Caroline Cornelisse, moeder van 2 bijzonder leuke kinderen, getrouwd met mijn liefde van school, die mij de vrijheid geeft om mijn hart te volgen.

Mijn verhaal is spontaan ontstaan.....

Ik heb heel veel liefde voor dit veelzijdig land met een heel fijn klimaat (bergen, steden, woestijnen, zee) en de bevolking. Je kunt je er als een kind verwonderen. Ik organiseer rondreizen en citytrips met een thema die ik steeds op maat ontwerp samen met mijn contacten in Marokko. Denk hierbij aan Yoga retreats, kookreizen, sport reizen, interieur reizen, hiken maar ook reizen die je brengen op plekken waar je als toerist niet zo maar zou komen. Ik reis altijd mee  met elke reis die ik organiseer. Voor mij is een duurzame verbinding heel belangrijk. Daarom kies ik er bewust voor om met de bevolking een gelijkwaardige samenwerking aan te gaan voor de reizen die ik organiseer. Wij hebben in Nederland best een streepje voorsprong op een groot deel van de wereld. Deze sustainable samenwerking is goed voor iedereen. 

Voor diegene die graag met hun eigen gezin op vakantie willen naar dit veelzijdige land deel ik graag mijn contacten zodat je kunt genieten van een zorgeloze vakantie.

Alles wat je uit liefde geeft doet geeft een mooi gevoel!

Alles omvattende journeys waar luxe, eenvoud, inhoud, schoonheid, liefde, saamhorigheid, verrijking, zingeving, gevoel en het mooie leven samen komen!

 

Liefs Caro.

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \