Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Crux Outdoor & Education


Correspondentieadres

Crux Outdoor & Education
Lagestraat 16
Loppersum
Nederland

www.crux.nl
0596 573278
info@crux.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17077

Crux Outdoor & Education

Crux Outdoor Education is een veelzijdig bedrijf, dat outdoor in al haar facetten aanbiedt. Zo zijn er cursussen en gegidste reizen op het gebied van outdoor, als ook groeps- en gezinsreizen waarbij beleving en ervaring in Outdoor centraal staan. Deelnemers zijn tussen de 8 en 65 jaar oud, afhankelijk van de activiteit.

De expertise van Crux richt zich op bergsporten / outdooractiviteiten als sportklimmen, alpineklimmen, toerskiën, canyoning, via Ferrata, mountainbiken en hike, alsmede kajakken en raften. Voor individuele reizigers als ook gezinnen bieden we multiactief weken met verschillende buitensportactiviteiten. 

In de zomer zijn we werkzaam op 2 locaties in Frankrijk, in de zuid Fanse alpen en in de Mercantour, nabij de Italiaanse grens. Vanaf een camping bieden we hier onze activiteiten aan. Verblijf kan geheel op eigen gelegenheid, op de camping of andersoortig verblijf in de buurt. Ook bieden we volledig ingerichte gezinstenten aan in de meerdaagse multiactief programma's. 

Door het jaar heen reizen we met onze programma's naar Oostenrijk, Noorwegen en bijvoorbeeld Marokko. Ook zijn op maat programma's mogelijk op al onze locaties, voor specifieke vragen en interesses. Bezoek voor het volledige aanbod onze site, graag verwelkomen we u binnenkort in de frisse buitenlucht! 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \