Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

ZonnigZeilen


Correspondentieadres

ZonnigZeilen
Wittevrouwensingel 29C
Utrecht
Nederland

www.zonnigzeilen.nl
0654712724
info@zonnigzeilen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 21026

ZonnigZeilen

Zon, zee, zeilen en ultiem genieten. ZonnigZeilen start met haar klassieke zeilschepen vanuit onder meer Griekenland, Portugal, Kaapverdië en de Azoren.

In 2005​ is ZonnigZeilen ontstaan door het het zeilavontuur ​van Gerard & Germaine. Zij ​begonnen met één traditioneel schip in Turkije, inmiddels heeft het bedrijf de halve wereld veroverd met spetterende themareizen:

Yogacruises: mindful zeilen met yogalessen op het zonnedek, een Grieks theater of een verlaten strand. Kleinschalige groepen, nieuwe inzichten, vrienden voor het leven.  Meer informatie op Yoga​Reizen​.​

Duik en zeilvakanties vanaf een 70 meter lang tallship, een viermaster met 27 bemanningsleden. Dit schip is ook beschikbaar voor Atlantische oversteken

Wind- en kitesurfretreats vanuit het spectaculaire ​ beach house in Kaapverdië, kijk op ​BeachhouseCaboVerde. Naast alle watersporten is dit beachhouse ook ideaal als uitvalsbasis voor big game fishing op tonijn, zwaardvis en zelfs haaien.

Maar ook gewoon heerlijk meezeilen onder de Griekse zon. Met je gezin of je vrienden. De bemanning zeilt en legt je in de watten. Onze sailingchefs koken de sterren van de hemel, de kapiteins laten je de pareltjes van de omgeving zien. Zonnebaden, snorkelen, suppen, cocktails zippen, de zon in de zee zien zinken en hem weer zien opkomen. Slapen onder de sterrenhemel of in je comfortabele hut met douchecabine en toilet. Jij bepaalt de route samen met de wind.

Beleef de zeilvakantie van je dromen met ZonnigZeilen.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \