Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Reisbureau Maroc Travel B.V.

Correspondentieadres

Reisbureau Maroc Travel B.V.
Prunuslaan 8
De Zilk
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13022

Reisbureau Maroc Travel B.V.

Bijzondere Marokko reizen; natuur, cultuur & avontuur. Wandelen in Marokko? Een city-dream-trip naar Marrakech? Een excursie naar het Atlas gebergte of een rondreis naar de woestijn. Langs de koningssteden´ als een sultan´? Mountainbike, wandelen met ezeltjes (muildieren), eenvoudig of naar de hoogste berg Jebel Toubkal? Het kan allemaal. Ontdek de geuren en kleuren van magisch Marakech & meer.

8 d. BIJZONDER MAROKKO ´ACHTER DE SCHERMEN´

Ontdek in 8 dagen alle geheimen van Marrakech en maak kennis met de prachtige natuur en tradities in het nabijgelegen imposante Atlasgebergte. Speciale groepsreis met Nederlandse en lokale reisbegeleiding. Zij laten je veel meer zien dan alleen ´de buitenkant´. Zo maak je ook kennis met het gewone dagelijkse leven - dat voor ons vaak veelminder ´gwoon´ is. Zo sta je het ene moment in de Koranschool en vervolgens bij de stoker van de traditionele hammam; het Marokkanse badhuis. Ook in de bergen nemen we je mee naar kleine dorpjes waar je bijna bij de bewoners thuis verblijft in een goed verzorgd en comfortabel Berberhuis. Hier maken we ook mooi wandelingen.

Marokko Toubkal een wandelberg

Wil je in Marokko de allerhoogste berg beklimmen? In de zomer is het een zogenaamde wandelberg. Geen technische vereisten; gewoon de ene voet voor de andere en uiteindelijk kom je er vanzelf ...
Wij organiseren elke week het hele jaar door een 8 daagse reis met een 6 daagse trektocht. Je gaat dan mee met een klein internationale groep en wordt begeleid door een Engels sprekende lokale gids en onze lokale ´equipe´ van muildieren met hun drijvers en een kok die voor de maaltijden zorgt; inclusief de picknicks ´on the road´. In de aanloop loop je door prachtige en kleurrijke Berber valleien. En in die aanloop krijg je de gelegenheid te acclimatiseren aan de hoogte. Je gaat wel naar 4.167m. En wat een geweldig ´top of the world´ gevoel als je dat haalt; je staat dan wel op de hoogste top van heel Noord-Afrika. Het uitzicht is je beloning.

Yoga en wandelen met Tim Schipper

Een heerlijke combinatie om in 8 dagen uit en thuis je zinnen volledig te verzetten. 
Gecombineerd met een bezoek aan de magische stad Marrakech om je droomreis compleet te maken. In de bijzondere en traditionele sfeer van het bergleven verblijven we 6 dagen in het midden van de natuur en de traditionele cultuur. Wandelen in het prachtige Hoge Atlas gebergte. Met als extra cadeautje ontspanningsoefeningen en Kundalini yoga met Tim Schipper. Vanaf elk niveau kun je meedoen en niets is verplicht. Midden tussen de kleurrijke Hoge Atlas bergen is het volop genieten. Prachtige natuur en de hartelijkheid van de Berber gastvrijheid. IN al haar eenvoud bijzonder en warm. En dan krijg je ook nog de kans om zelfs mee te gaan naar de allerhoogste top. Rustig blijven ademen. Stap voor stap. En wat een beloning, het uitzicht en het ´top of the world´ gevoel. Dat vergeet je nooit meer.

www.reisbureaumaroctravel.nl
(0252) 861874 / 06232665
info@maroctravel.info

Terug