Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Marlucía Travel

Correspondentieadres

Marlucía Travel
Zaalboslaan 44
Velp
Nederland

Marlucía Travel

Op nog geen 4 uur vliegen vanaf Nederland vind je alles voor luxe, avontuurlijke, sportieve vakanties. Zodra je uit het vliegtuig stapt ben je meteen in een andere wereld, de lucht voelt warm en exotisch aan: Marokko nodigt je uit om iets unieks te beleven.

Individuele reis naar Marokko

Wij zijn gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat naar Marokko. Wil je de Sahara ontdekken? Of wandelen in de Hoge Atlas? Wil je surfen in Essaouira? Of het blauwe stadje Chefchaouen ontdekken? Marlucía Travel vraagt aan jou wat jij wilt beleven op uw reis, wij geloven echt in reizen op maat. Wij denken met je mee en geven je eerlijke adviezen om zo samen uw perfecte vakantie naar Marokko samen te stellen. Het is immers uw avontuur.

Groepsreis naar Marokko

Ook een studiereis naar Marokko of een personeelsreis naar Marokko is het mogelijk om dit met Marlucia Travel te regelen. Marlucia Travel heeft veel ervaring om voor een grote groep een reis door Marokko te organiseren en voor een bijzondere reiservaring te zorgen.

Citytrip Marrakech of Fez

Marokko is een land met een bijzondere geschiedenis en cultuur, natuurlijke diversiteit en een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen. Breng daarom eens een bezoek aan één haar koningssteden Marrakech, Fez, Rabat of Meknes.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners