Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Marlucía Travel

Correspondentieadres

Marlucía Travel
Zaalboslaan 44
Velp
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 14021

Marlucía Travel

Ontdek Marokko met de rondreizen van Marlucía Travel. Wij organiseren groepsreizen, individuele reizen, maar ook reizen op maat. Ervaar de natuurlijke, historische en culturele rijkdom van Marokko, breng een bezoek aan haar koningssteden, maak een woestijntocht, of ontspan aan het strand. Het kan allemaal in Marokko.

Welkom bij het begin van uw bijzondere reis naar Marokko!

Wist u dat een vakantie in Marokko u alles biedt wat u zou willen voor een reis? Marokko is een land met een bijzondere geschiedenis en cultuur, natuurlijke diversiteit en een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen.
Op nog geen 4 uur vliegen vanaf Nederland vindt u alles voor luxe, avontuurlijke, sportieve vakanties. Zodra u uit het vliegtuig stapt bent u meteen in een andere wereld, de lucht voelt warm en exotisch aan: Marokko nodigt u uit om iets unieks te beleven.
Marlucía Travel vraagt aan u wat u wilt beleven op uw reis, wij geloven echt in reizen op maat. Of het nu groepsreizen of individuele reizen zijn, wij willen uw wensen weten. Wij denken met u mee en geven u eerlijke adviezen om zo samen uw perfecte vakantie naar Marokko samen te stellen. Het is immers uw avontuur.
Kijk snel op www.marluciatravel.com.

Citytrip Marrakech

In samenwerking met CityMates organiseert Marlucia Travel twee fantastische stedenreizen: in september gaan we 4 dagen naar Marrakech en in oktober 5 dagen naar Fès.
Marrakech wordt beschouwd als de meest geliefde stad voor alle Marokkanen, niet voor niks was Marokko eeuwenlang vooral bekend onder de naam Morrakouch dan onder de eigen Arabische naam Almaghreb.
Marrakech staat ook bekend als De Rode Stad en is één van de meest bijzondere steden van Marokko te noemen. De stad heeft een indrukwekkende geschiedenis: achtereenvolgens hebben zowel de Arabische als de Berberse sultans en dynastieën geprobeerd een grote stempel achter te laten op de stad door de bouw van moskeeën, paleizen, tuinen, stadspoorten, mausoleums enzovoort.
Tegenwoordig gaan oud en modern harmonieus samen: dit kan je zowel in de oude medina als in Ville Nouvelle ervaren. Welkom in Morrakouch Alhamra (Het Rode Marrakech)!

www.marluciatravel.com
06-39759449
info@marluciatravel.com

Terug