Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Zuid Italie Reizen


Correspondentieadres

Zuid Italie Reizen
Binnenbuurt 3
Purmerend (Noord-Holland)
Nederland

www.zuiditaliereizen.nl
06 2116 4757 / 0039-3315413352
info@zuiditaliereizen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 22001

Zuid Italie Reizen

Zuid Italië Reizen is opgericht door Valeria Tuveri en Raffaella Cucinelli en ontstaan uit pure hartstocht en gedrevenheid. Liefde voor ons vaderland, liefde voor de bevolking, het eten, de cultuur, liefde voor het samenstellen van jouw reis! Beide gezegend met Zuid Italiaanse roots, kennen we de regio’s goed en zijn we opgegroeid met de cultuur.

Je kunt bij ons originele reizen door Zuid-Italië boeken, weg van de grote massa en van de grote reisorganisaties. Persoonlijke reizen en belevingen die net zo persoonlijk als de Italianen zijn! Kleinschalig en authentiek en soms heerlijk kneuterig! Naast fly&drive vakanties organiseren we ook regelmatig groepsreizen, bedrijfsuitjes en incentive reizen voor bedrijven.

Wij kunnen dit jou aanbieden omdat we beiden afkomstig zijn uit het zuiden en het grootste deel van de locaties waar je gaat overnachten en de Italianen waar je mee op pad gaat, onze vrienden en kennissen zijn. Wij zijn slechts de schakel tussen jou en de lokale inwoners. Laagdrempelig en persoonlijk dus, dit samen het feit dat we geen duur kantoor of personeel hebben maakt het dat jouw reis betaalbaar blijft.

Die persoonlijkheid vind je ook terug in onze werkwijze. We bedenken jouw vakantie namelijk helemaal naar jouw wil. Op basis van je reiswensen gaan wij puzzelen en stellen een uniek reisvoorstel samen. Mocht je bijzondere wensen hebben, stel die gerust we houden ervan om onze creativiteit te laten zien!

Un caro saluto!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \