Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Kuyo Afrika

Correspondentieadres

Kuyo Afrika
Heelkruid 28
Amersfoort
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17023

Kuyo Afrika

Kuyo Afrika is een jonge, gepassioneerde organisatie boordevol kennis van Zuidelijk Afrika. Wij richten ons op het bieden van onvergetelijke ervaringen naar Botswana, Lesotho, Namibië, Swaziland en Zuid-Afrika. Voor ons is Afrika meer dan een bestemming. Het is een beleving, een ervaring om nooit meer te vergeten en een ervaring die je kijk op de wereld zal veranderen.

Rondreis Zuid-Afrika, Lesotho & Swaziland

Deze rondreis start of eindigt in Johannesburg of Kaapstad en laat je alle hoogtepunten van Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland zien. Je kunt deze reis naar eigen wens aanpassen maar we zouden je aanraden hier ongeveer drie weken voor uit te trekken. Wanneer je naar Lesotho gaar raden we je aan om via de Sani pass het land te betreden. Het wild spotten in het Kruger National Park, het rijden van de prachtige Panorama Route en de wetlands bij St. Lucia zijn slechts enkele van de vele indrukwekkende activiteiten.

Rondreis Namibie Compleet

Deze reis brengt je zoals de naam het al zegt langs alle hoogtepunten van Namibië. Je begint je reis in Windhoek waarna je in zuidelijke richting vertrekt richting de Fish River Canyon en de Sossusvlei. Wanneer je in de Sossusvlei bent mag een bezoek aan Dune 45 niet op de lijst ontbreken. Je gaat op safari in Etosha National Park en je brengt een bezoek aan de indrukwekkende Epupa watervallen. Ook aan cultuur is gedacht in deze reis, zo kun je bijvoorbeeld kennismaken met de Bosjesmannen (de San Gemeenschap).  Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Rondreis Zuidelijk Afrika

Een once in a lifetime reis die je leidt door zowel Zuid-Afrika, Namibië als Botswana. Deze reis start of eindigt bij de magische Victoria Falls Watervallen. Eén van de vele hoogtepunten tijdens deze reis is een bezoek aan de Fish River Canyon in het zuiden van Namibië, deze kloof is na de Grand Canyon de langste kloof ter wereld. Ook ga je op safari in Etosha en Chobe National Park. Wanneer je in Kaapstad bent, vergeet dan niet een bezoek te brengen aan het nabijgelegen Stellenbosch. 

www.kuyoafrika.nl
0651880618
info@kuyoafrika.nl

Terug