Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

D Travellers

Correspondentieadres

D Travellers
Burgermeester Stramanweg 105
Amsterdam
Nederland

D Travellers

Stel samen met onze Indonesië reisexpert uw droomreis naar alle kanten van Indonesië. Wilt u genieten van natuur, rust vakantie in Indonesië ? organiseren wij uw reizen naar Indonesië op basis van uw wensen. Kies zelf uw bestemming, uw hotels en routes. Wij helpen u graag met alle details informatie en goed advies van de beste hotels , excursies t/m alle kleine benodigdheden het juiste medische.

Sulawesi Overland | individuele reizen

Na Kalimantan  en Sumatra is Sulawesi het grootste eiland van de Indonesische Archipel. Sulawesi, voormalig Celebes, is een van de grote eilanden van Indonesië. 

Sulawesi Island of Celebes is één van grote eilanden van Indonesië en ligt tussen Borneo en de Molukken Island. Sulawesi Island is een fascinerende bestemming met een unieke landschap, prachtige ongerepte stranden, prachtige berggebied, traditie en cultuur diversiteit, rijstvelden en tropisch bos. Men kan zien en te genieten van het unieke karakter van deze cultuur, zoals ceremoniële, traditionele dance, snijwerk, en mooi weven van katoen en zijde, traditioneel huis en de fascinerende natuurlijke tropische scène. 
Reis met je eigen tempo naar een prachtige Eilanden Celebes, Sulawesi-Indonesië. In het geografische hart van Indonesië ligt Sulawesi. Historie rijk , ontzettend heldere zee, prachtige bergen en schitterend sawa terrasjes.

Reis Opmaat naar Sumatra

Bezoek SImanindo Eiland | Sumatra reisopmaat.
Simanindo is een eiland wat noordelijk ligt in het TOBA meer. Het dorpje staat bekend om haar traditionele Batak-huizen. Qua vorm heeft het wat weg van de typische Toraja tongkonan. De onderkant van het huis is bestemd als stal voor de buffels die... (INGEKORT)

Sfeerimpressie


Terug