Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Fundisa Weddings


Correspondentieadres

Fundisa Weddings
Bleijenbeek 1
Afferden
Nederland

Volg onstrouweninzuidafrika.nl
0633081443
iris@fundisa-weddings.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 20004

Fundisa Weddings

Trouwen in Zuid-Afrika

Willen jullie ook een speciale bruiloft in het buitenland? En is Zuid-Afrika het perfecte land voor jullie om jullie geloften af te leggen?

Ik ben Iris, de weddingplanner voor Zuid-Afrika!

Al jaren is Fundisa Weddings gespecialiseerd in het bedenken en verzorgen van intieme en romantische trouwceremonies in Zuid-Afrika. Sinds 2003 zijn er ruim 200 bijzondere, kleinschalige bruiloften georganiseerd; alles altijd in nauw overleg met het bruidspaar.

En wat zeker heel bijzonder is, is dat ik nog steeds het papierwerk in Zuid-Afrika kan regelen voor jullie. Jullie kunnen dus WEL jullie huwelijk met terugwerkende kracht registreren in Nederland. En over het algemeen is het papierwerk zelfs binnen 3 maanden in jullie bezit.

Kies daarom ook voor Fundisa Weddings: 100% romantiek, 0% stress.

Aangezien in principe (bijna) alles mogelijk is, kunnen al onze bruiloften op maat worden gemaakt. Van high-end, exclusief en deluxe tot een simpele bruiloft op het strand zonder gasten. Alles is mogelijk. Graag bespreek ik met jullie wat jullie ideeën en wensen zijn, zodat ik jullie kan adviseren en we dus samen een geweldige dag kunnen voorbereiden.

Globaal zijn de meeste bruiloften vervolgens in te delen in een bruiloft in de bush, op het strand, in de wijnvelden of te paard.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \