Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Mindful Adventure


Correspondentieadres

Mindful Adventure
Bakelbos 23
Culemborg
Nederland

Volg onsmindfuladventure.nl
0655106760
mindfuladventure@gmail.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15034

Mindful Adventure

Mindful Adventure organiseert betoverende reizen die je helpen om uit de hectiek van het moderne leven te stappen. Tijdens onze retraites combineren we de opwinding van een wildlife-safari met de diepgang van coaching en meditatie. De ongerepte en pure natuur van Tanzania biedt het perfecte decor om je geest en lichaam volledig tot rust te laten komen. Vanuit die rust begin je contact te maken met dat magische stukje goud binnenin je en krijg je meer vertrouwen in het leven. Dan verandert je leven in de richting van: meer regie over je eigen mind, meer helderheid en een subtiele tevredenheid vanuit je hart.

Mindful Aventure heeft aandacht voor het verdiepen van de persoonlijke beleving van onze reizigers. Met behulp van eenvoudige maar diepgaande meditatie- en bewegingstechnieken ondersteunen we je om je aandacht te verschuiven van je hoofd naar je zintuigen en je hart. Hierdoor zul je meer kunnen ontspannen en dus meer kunnen genieten van je avontuurlijke reis.

Mindful Adventure neemt je mee op schitterende natuurreizen in Tanzania. We reizen vooral naar gebieden waar weinig toeristen komen en combineren dat met hoogtepunten als Serengeti, Tarangire, Ngorongoro en Gombe Nationaal Park. We bieden een aantal vaste groepsreizen maar natuurlijk is het mogelijk om een safari op maat voor je te organiseren.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \