Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Mindful Adventure

Correspondentieadres

Mindful Adventure
Bakelbos 23
Culemborg
Nederland

Mindful Adventure

Mindfulness natuureizen in Tanzania. Mindful Aventure heeft als eerste reisbureau aandacht voor het verdiepen van de persoonlijke beleving van onze reizigers. Met behulp van eenvoudige maar diepgaande meditatie- en bewegingstechnieken ondersteunen we je om je aandacht te verschuiven van je hoofd naar je zintuigen en je hart. Hierdoor zul je meer kunnen ontspannen en dus meer kunnen genieten van je avontuurlijke reis.

Mindful Adventure neemt je mee op schitterende natuurreizen in Tanzania. We reizen vooral naar gebieden waar weinig toeristen komen en combineren dat met hoogtepunten als Serengeti, Tarangire, Ngorongoro en Gombe Nationaal Park. We bieden een aantal vaste groepsreizen maar natuurlijk is het mogelijk om een safari op maat voor je te organiseren.

In Ngorongoro verlaten we de jeeps en lopen met onze Masaï vrienden vier dagen over een oud Masaï pad van Nainokanoka naar het idyllische Lake Natron. Het landschap is iedere dag anders en aan het eind genieten we van een oase in een buitengewoon mooi woestijnlandschap. We kamperen in het wild, nemen onze eigen kok mee en zorgen voor ezels om de bagage te vervoeren.

Een verlenging met een vierdaagse tocht naar de Usambara Mountains is een aanrader, met name vanwege het buitengewone uitzicht van Mambo viewpoint, het einddoel van een prachtige tweedaagse wandeling door de bergen.

We zijn een vriendelijk reisbureau dat zich persoonlijk verbonden heeft met de lokale bevolking en de Masaï in Tanzania. Door met ons te reizen, reis je met onze vrienden wat een bijzondere sfeer geeft aan het samenzijn. Door bij ons te boeken, ondersteun je deze mensen.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners