Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Wandeltochten Canarische Eilanden

Correspondentieadres

Wandeltochten Canarische Eilanden
Zonmanshoeve 13
Helmond
Nederland

Wandeltochten Canarische Eilanden

Wandeltochten Canarische Eilanden (Canary-Hiking.com)

Voor de ervaren wandelaar en natuurliefhebber, is een actieve vakantie met wandeltochten-canarische-eilanden.nl  (canary-hiking.com) een echte aanrader!

Met onze groepsreizen, zoals "Camino Naturales" leiden we je op deskundige en enthousiaste wijze langs adembenemende landschappen en uitzichten, welke deze sportieve uitdaging tot een onvergetelijke ervaring zullen maken. Ontdek de eigenschappen en natuur van ieder uniek eiland en laat je meevoeren door de stilte.., ver weg van het massatoerisme. Laat je op spectaculaire wijze verrassen door deze vulkanische eilandengroep in de Atlantische Oceaan, welke dankzij het milde klimaat het hele jaar door te bezoeken is.

Wat biedt wandeltochten-canarische-eilanden.nl (canary-hiking.com)

Groepsreizen
Met een gevarieerde en gezellige groep van maximaal 10 deelnemers leg je onder deskundige begeleiding de route af in verschillende dag-etappes. 
Je overnacht op zorgvuldig geselecteerde en sfeervolle locaties en start iedere etappe met een heerlijk en gevarieerd ontbijt. 
Er is een vaste aankomstdatum en een vast programma.

Individuele reis
Ga je liever alleen, met z’n tweeën, met een vriendengroep of met je eigen gezin? Dat kan allemaal bij wandeltochten-canarische-eilanden.nl .
Je bepaalt zelf de aankomstdatum en of duur van je activiteit. Wij bieden de mogelijkheid tot maatwerk en aan de hand van al je individuele wensen kunnen we een voor jou unieke reis samenstellen.

Actieve avontuurlijke activiteiten

Houd je van natuur en avontuur dan kan je bij ons terecht voor verschillende activiteiten, Underground Experience, Canyoning, Via Ferrata, Climbing, oude ambachten, en natuurlijk Hiking.    

Reizen met  wandeltochten-canarische-eilanden.nl  (Canary-Hiking) maakt van jouw vakantie een unieke en onvergetelijke ervaring!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug