Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

TravelMood

Correspondentieadres

TravelMood
Rabarberveld 50
Berghem
Nederland

TravelMood

Ik ben Marjolein en heb na 15 jaar werken in de reisbranche in 2015 TravelMood opgestart. Mijn passie is reizen naar ’safari’ Afrika. Mijn passie gaat zo ver, dat ik zelfs in 2011 getrouwd ben in Zuid-Afrika! In TravelMood combineer ik mijn ervaringen om voor u de beste reis samen te stellen.

Maatwerk reizen naar Safari Afrika
TravelMood maakt reizen op maat naar ´Safari´ Afrika: Botswana, Mauritius, Mozambique, Namibië, Seychellen, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Dat wil zeggen dat ik samen met u onderzoek wat voor een soort reis het beste bij u past. Wilt u een strak, modern onderkomen, of toch liever een authentiek verblijf? Rijdt u graag zelf of geeft u de voorkeur aan een gids/chauffeur? Niet één reiziger is hetzelfde en daarom ook uw reis ook niet!
Ik stel graag uw droomreis samen aan de hand van uw wensen en voorkeuren. Of u nu met z’n tweeën reist, met uw gezin of met een grotere groep, uw reis maak ik special voor u op maat.

Op reis in een kleine groepsreis
Reizen in een gezelschap is soms gezelliger dan alleen. Het gezelschap is internationaal maar wel een kleine groep. Ik maak de reis compleet met vluchten en eventueel extra overnachtingen, zodat ook deze reis speciaal voor u wordt samengesteld.

Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op mijn website en neem contact met mij via info@travelmood.nl of 06-40420467.
Ik ben Marjolein en help u graag verder met een reis naar Safari Afrika!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners