Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

TravelMood

Correspondentieadres

TravelMood
Rabarberveld 50
Berghem
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15045

TravelMood

TravelMood maakt reizen op maat naar ´Safari´ Afrika. Dat wil zeggen dat ik samen met u onderzoek wat voor een soort reis het beste bij u past. Wilt u een strak, modern onderkomen, of toch liever een authentiek verblijf? Rijdt u graag zelf door een land of geeft u de voorkeur aan een chauffeur? Niet één reiziger is hetzelfde en daarom ook uw reis niet.
Ik ben Marjolein en help u graag verder!

Maatwerk reizen naar Safari Afrika
TravelMood organiseert reizen op maat naar Botswana, Kenia, Mauritius, Mozambique, Namibië, Oeganda, Seychellen, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika. 
Ik stel graag uw droomreis samen aan de hand van uw wensen en voorkeuren. Of u nu met z’n tweeën reist, met uw gezin of met een grotere groep, uw reis maak ik special voor u op maat.
Ik ben Marjolein en heb al meer dan 17 jaar ervaring in de reisbranche, waaronder 11 jaar op het gebied van Afrika Reizen. Door mijn grote passie voor Afrika heb ik ook al veel landen bezocht en ben ik zelfs in 2011 getrouwd in Zuid-Afrika! In TravelMood combineer ik deze ervaringen om voor u de beste reis samen te stellen.
Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op mijn website en neem contact met mij via info@travelmood.nl!

Met kinderen op safari
´Als de kinderen zich vermaken, dan hebben wij ook vakantie´. Dat hoor ik regelmatig van ouders, en dat is niet voor niets. Daarom houd ik bij het samenstellen van uw reis rekening met de wensen van uw kinderen. 
Wat dacht u van een rondreis door Kenia met een kameeltrekking? Of op ‘jacht’ meegaan met de Hadzabe in Tanzania? In Zuid-Afrika heeft u zelfs de mogelijkheid om malaria vrij op safari te gaan!
Ook met de keuze van de accommodaties houd ik rekening dat u met uw gezin reist. De ene lodges is namelijk de andere niet! Zo kijk ik naar welke activiteiten er worden aangeboden en of deze passen bij de leeftijd van uw kinderen.
Dus neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek op telefoonnummer 06-40420467!

Op reis in een kleine groepsreis
Een mogelijkheid waar u niet zomaar aan denkt om de Safari Afrika landen te bezoeken is in een kleine, internationale groepsreis.
Reizen in een gezelschap is soms gezelliger dan alleen. Voor iedereen en ook voor iedere reis is dat anders. Een kampeersafari bijvoorbeeld is iets waarbij ik goede ervaringen heb met een klein gezelschap. Een strandbestemming daarin tegen zou ik persoonlijk niet met een kleine groep doen.
Het gezelschap is over het algemeen internationaal, het kan dus zijn dat er meerdere Nederlanders bij zijn, maar het kan ook zijn dat u de enige bent. Ik maak de reis compleet met vluchten en eventueel extra overnachtingen, zodat ook deze reis speciaal voor u wordt samengesteld.
Dus bent u op zoek naar een rondreis in een kleine groep, dan neem ik graag de diverse aanbieders met u door. Of u nu wilt kamperen of toch liever in een lodge overnacht, ik selecteer de reis die bij u past.

www.travelmood.nl
0412-785476, 06-40420467
info@travelmood.nl

Terug