Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Cuba4all Reizen


Correspondentieadres

Cuba4all Reizen
Wiekslag 43
Amersfoort
Nederland

Volg onswww.cuba4allreizen.nl
033-811 99 98
barbaradiaz@cuba4allreizen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16013

Cuba4all Reizen

We zijn een reisbureau gespecialiseerd in CUBA, om HET AUTHENTIEKE CUBA aan de hele wereld maar vooral aan de Nederlanders te laten zien, met zijn sigaren, oldtimers, mojito, Ché Guevara en heel veel meer.

Wie zijn wij?

¿Qué tal? Mijn naam is Bárbara Díaz Domínguez,ik ben de oprichter van dit project en ben geboren en getogen in Cuba. In Cuba heb ik Toerisme gestudeerd, en gewerkt als Hoofd Marketing in een toeristische organisatie. Ik moest voor mijn werk door heel Cuba reizen. Mijn kennis van Cuba en de samenwerking met partners in heel Cuba, maakt het mogelijk een breed scala aan mogelijkheden aan te bieden. Een aantal voorbeelden: excursies naar grotten, verborgen stranden, culturele monumenten waarvan velen uitgeroepen tot Nationaal Erfgoed en nog meer.

Waarom Cuba?

Cuba is een bijzonder charmant eiland, niet alleen door de mooie stranden, maar ook door het gevarieerde groene landschap. Je vindt er bergen, grotten, watervallen en rivieren. Door het klimaat en de vruchtbare grond is er een zeer gevarieerde en uitbundige vegetatie. Natuurlijk ga je dit alles afwisselen met de mooiste stranden ter wereld; kristalhelder water en zeer fijn wit zand. De Cubaanse stranden zijn nog niet overvol, dus je kan genieten van ongerepte natuur en rust. Het tropische klimaat maakt dat het hele jaar uitstekend toeven is.
Cubanen zijn echte levensgenieters. Ze zijn erg gastvrij en open en begroeten je als een vriend of familielid. Bezoekers zijn echt van harte welkom, ook in hun huis.

Cuba Rondreizen

Cuba4all Reizen heeft een aantal complete kant-en-klare rondreizen samengesteld, met de meest prominente toeristische hoogtepunten. Je verblijft in casas particulares (B&B) om deel te nemen aan het dagelijkse leven van de Cubanen. Met deze standaard...

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \