Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Zimba Safaris

Correspondentieadres

Zimba Safaris
Boas en Judelshof
Amsterdam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11070

Zimba Safaris

Zoekt u een budget, comfortabele of een luxe reis naar onbekende en bekende locaties in Zimbabwe, Zambia, Botswana, Malawi en Tanzania? Zimba Safaris bestaat sinds 2004 en is gespecialiseerd in exclusieve en zelf samengestelde maatwerkreizen. Daarnaast reizen wij al sinds 1996 naar Zimbabwe & Zambia waarbij de traditionele (wandel)safari en kanosafari onze favoriet is. In elk land werken wij met vaste medewerkers en zeker niet onbelangrijk - wij werken nauw samen met het Zimbabwe Tourism Authority en hebben wij een kantoor in Harare.

Maatwerkreizen zijn niet altijd duurder, maar wel zo uniek!

Onze maatwerkreizen zijn met grote zorg samengesteld om iedere reis een bijzonder karakter en een personal touch te geven. Individueel, privé of met uw eigen groepje - als u uw wensen aan ons kenbaar maakt gaan wij voor u aan de slag om er iets moois van te maken. Wij reizen als het ware met u mee!

Specialistische kennis, service, eerlijkheid, creativiteit, geduld en uitgebreide offertes zonder verborgen kosten zijn enkele van onze sterke punten.

Zimba Safaris is aangesloten bij: African Travel and Tourism Association, Vereniging Van Kleinschalige Reisbureaus en het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour Operators (GGTO).

Waar wij ons in hebben gespecialiseerd

  • Individuele of privé reizen

  • Unieke privé safari mogelijkheden met professionele freelance gidsen

  • Traditionele wandelsafari´s voor gematigde wandelaars & voor echte pioniers

  • Korte en meerdaagse kanosafari´s

  • Privé Lake Cruises inclusief safari´s met privé gids (privé boot vanaf 2 tot 80 personen - dus geen andere gasten bij u op de boot!

  • Chimpansee trekking in Mahale Tanzania

  • Kleinschalige accommodaties in lokaal beheer

  • Thema reizen: groepsreizen, single reizen, fotografie, honeymoon, met kids, beelhouwreizen, wilde hondereizen, birdwatching, vissafari's

www.zimbasafaris.com
020-610 3593 / 020-895 0566
info@zimbasafaris.com

Terug