Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Tirol Outdoor Experience


Correspondentieadres

Tirol Outdoor Experience
Gildelaan 71
Hilvarenbeek
Nederland

www.tiroloutdoor.nl
+31135056440
info@tiroloutdoor.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 20028

Tirol Outdoor Experience

In 2004 zijn wij vanuit onze passie voor de bergen Tirol Outdoor Experience begonnen. Met ruim 40 jaar bergsportervaring in Noord- en Zuid-Tirol, waarvan een aantal jaar ook als bergsportinstructeur bij de toenmalige Nederlandse Bergsport Vereniging, kunnen wij u altijd voorzien van een passend reisadvies. Wij werken samen met gecertificeerde en gediplomeerde bergwandel- en berggidsen, en voor onze multiportweken met professionele instructeurs. Uw veiligheid staat bij ons voorop!

Voor zowel de beginnende als de ervaren bergsporter zijn wij dé bergsportspecialist naar de Alpenlanden en daarbuiten. Naast diverse cursussen bieden wij ook een groot scala bergsportreizen aan. Hierbij valt te denken aan o.a. klettersteigen, hoogalpiene touren, skitouren en sneeuwschoenwandelreizen.

In 2017 vierde Tirol Outdoor Experience haar 12,5 jarig bestaan met een uitbreiding van het eigen programma, de Originals. En in 2020 hebben wij ons programma uitgebreid met onze individuele wandelreizen en huttentochten. 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \