Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Brazilië Op Maat


Correspondentieadres

Brazilië Op Maat
Kluisstraat 33
Doenrade
Nederland

www.brazilieopmaat.com
046-4495994
info@brazilieopmaat.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17002

Brazilië Op Maat

Onderga de onderdompeling !

Brazilië is het grootste land van Latijns-Amerika. Het is het zesde grootste land ter wereld en 209 maal zo groot als Nederland en 279 maal zo groot als België.

Het is een land van vele landschappen en klimaten. Van tropische stranden tot bergen, van regenwoud tot extreem droge savannes, van rustig platteland tot bruisende metropolen. Kortom: Brazilië is een land van contrasten.

Brazilië heeft enorm veel te bieden. Enkele toeristische hoogtepunten zijn de watervallen van Foz do Iguaçu, de bruisende stad Rio de Janeiro met het wereld- beroemde strand van Copacabana, het Amazone-regenwoud, de steden Olinda en Recife met Nederlandse invloeden en de deelstaten Rio Grande do Norte en Ceará met de beste stranden ter wereld. En zeker niet te vergeten: het spotten van wild in de Pantanal.

Het is een beleving om de Braziliaanse bevolking en manier van leven te ervaren. De vrolijkheid, de warmte en het enthousiasme van de Brazilianen geven uw vakantie iets unieks, iets extra´s, iets swingends, iets waar je keer op keer voor terug wilt komen. Laat je onderdompelen en beleef Brazilië op jouw eigen manier !

Brazilië Op Maat stelt graag jouw droomreis samen. Kijk op onze website en laat je inspireren!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \