Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Brazilië Op Maat

Correspondentieadres

Brazilië Op Maat
Emmastraat 13
Beek
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17002

Brazilië Op Maat

Brazilië is het grootste land van Latijns-Amerika. Het is het zesde grootste land ter wereld en 204 maal zo groot als Nederland en 279 maal zo groot als België. Het is een land van diverse landschap­pen en klimaten. Van tropische stranden tot ber­gen, van regenwoud tot extreem droge steppen, van rustig platteland tot bruisende metropolen. Kortom: Brazilië is een land van contrasten.

Brazilië heeft enorm veel te bieden. Dat kunnen toeristische hoogtepunten zijn zoals de waterval­len van Foz do Iguaçu, de bruisende stad Rio de Janeiro met het wereldberoemde Copacabana-strand, het Amazone-gebied, de plaatsen Olinda en Recife met Nederlandse invloeden en beste stranden ter wereld in Natal en João Pessoa. Waar u ook bent, het is een ervaring om de Brazi­liaanse bevolking en manier van leven te beleven. De vrolijkheid, de warmte en het enthousiasme van de Brazilianen geven uw vakantie in Brazilië iets unieks, iets extra´s, iets swingends, iets waar u keer op keer voor terug wilt komen. Onderga de onderdompeling en beleef Brazilië op uw eigen manier.

Het is goed om te weten dat er een expert is op het gebied van maatwerkreizen naar Brazilië, die uw persoonlijke wensen kan omzetten in een pas­send reisontwerp.

Klik hier om reisthema's op onze website te raadplegen.

www.brazilieopmaat.com
046-4495994
info@brazilieopmaat.com

Terug