Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Native & Green


Correspondentieadres

Native & Green
Jachtlaan 7
Roden
Nederland

Volg onswww.nativeandgreen.nl
0621242549
info@nativeandgreen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15023

Native & Green

Native & Green organiseert al 21 jaar unieke individuele reizen naar Ecuador, Galapagos, Peru,Colombia,Chili. Wij doen dit met veel plezier en heel persoonlijk voor alleenreizenden, stellen, families, vriendengroepen of welke samenstelling danook. 

Wij ontwerpen Droomreizen met veel zorg en aandacht op basis van de ideeën en reiswensen uit reisgesprek(ken). Bouwstenen etc geloven wij niet in, je kunt die niet zomaar aan elkaar plakken in onze beleving. Wij houden rekening met hoogteopbouw, niet al te lange reisafstanden per dag, dat je overal net op het goede moment langskomt, gewenst reistempo, en met afwisseling in natuurgebieden, comfort en nog veel meer. 

We geven een uitgebreide beschrijving met wat je allemaal kunt doen op een dag, binnen de georganiseerde kaders is er veel vrijheid, het is tenslotte jullie of jouw eigen unieke reis, waarin je van alles kunt laten gebeuren. Welke eventuele specifieke wensen ook, wij doordenken alles, overleggen het met je, maken desgewenst aanpassingen en regelen het voor je. 

Met onze deels Ecuadoriaanse achtergrond en reislust hebben weeen enorm netwerk waarmee persoonlijk alles kunnen organiseren met altijd actuele informatie.

Voor Native & Green is kwaliteit, eerlijkheid, betrouwbaarheid en zekerheid enorm belangrijk; we willen vooral dat reizigers meer dan tevreden terugkomen. 

Onze kracht is onze liefde voor deze landen en de passie waarmee we de reizen ontwerpen; het mooiste en beste van deze landen laten zien, voelen en ervaren.

Dus bel ons 0621242549 voor kennismaking en vrijblijvend gesprek. In het gesprek kunnen we van alles vertellen over mogelijkheden en vrij snel achterhalen wat bij jullie zal passen. Mogelijkheden genoeg.   

Tot spreeks, Stalin & Dorien

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \