Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Native & Green

Correspondentieadres

Native & Green
Jachtlaan 7
Roden
Nederland

Native & Green

Native & Green organiseert al 18 jaar unieke individuele reizen naar Ecuador, de Galápagos, Perú,Colómbia. Wij doen dit met veel plezier en heel persoonlijk voor alleenreizenden, stellen, families, vriendengroepen of welke samenstelling danook.

Wij ontwerpen Droomreizen met veel zorg en aandacht op basis van de ideeën en reiswensen uit reisgesprek(ken). Bouwstenen etc geloven wij niet in, je kunt die nt zomaar aan elkaar plakken in onze beleving. Wij houden rekening met bijvoorbeeld hoogteopbouw, niet al te lange reisafstanden per dag, dat je overal net op het goede moment langskomt, gewenst reistempo, en met afwisseling in natuurgebieden, comfort en nog veel meer. 

We geven een uitgebreide beschrijving met wat je allemaal kunt gaan doen op een dag, maar binnen de georganiseerde kaders is er veel vrijheid, het is tenslotte jullie of jouw eigen unieke reis, waarin je van alles kunt laten gebeuren. Wat de eventuele specifieke wensen ook zijn, wij doordenken alles, overleggen het met je, maken desgewenst aanpassingen en regelen het voor je. 

Met onze deels Ecuadoriaanse achtergrond en reislust kennen we het land persoonlijk door en door. We hebben een enorm netwerk waarmee we persoonlijk werken waardoor we alles kunnen organiseren met altijd actuele informatie.

Voor Native & Green is kwaliteit, eerlijkheid, betrouwbaarheid en zekerheid enorm belangrijk; we willen vooral dat reizigers meer dan tevreden terugkomen. 

Onze kracht is onze liefde voor deze landen en de passie waarmee we de reizen ontwerpen en onze drang om het mooiste en beste van deze landen te willen laten zien, voelen en ervaren.

Dus bel ons gewoon 0621242549 voor een kennismaking en een vrijblijvend gesprek. Je hoeft je echt nog niet te hebben ingelezen, in het gesprek kunnen we van alles vertellen over mogelijkheden en vrij snel achterhalen wat...

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug