Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

MiCuba Reisspecialist in Cuba


Correspondentieadres

MiCuba Reisspecialist in Cuba
Veembroederhof 173
Amsterdam
Nederland

www.micuba.nl
020 - 770 04 86
travel@micubatravel.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12049

MiCuba Reisspecialist in Cuba

MiCuba is een reisorganisatie gespecialiseerd in duurzaam toerisme en individuele rondreizen naar Cuba. Wij stellen elke reis persoonlijk en op maat samen. De Spaanse benaming Mi Cuba staat voor “Mijn Cuba”, omdat de oprichters Julio César Bastida Pérez en Anna-Maria Verhagen Bastida Pérez jou graag hun Cuba willen laten zien, vanuit hun belevingswereld.

Onze visie is het ondersteunen en uitbreiden van lokaal toerisme in Cuba, en het geven van de echte Cubaanse ervaring aan onze reizigers. Wij zijn dé Cuba-reisspecialisten en organiseren al sinds onze oprichting in 2011 unieke reizen naar Cuba. We bezoeken het eiland verschillende keren per jaar, hebben de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk in Cuba opgebouwd en werken nauw samen met ons lokale team. Daarom hebben wij de expertise in huis om je alles over Cuba te vertellen, ervoor te zorgen dat de reis aan al je reiswensen voldoet en je tijdens de reis overal bij te kunnen helpen.

Sinds het begin van MiCuba hebben we zelf vele unieke excursies ontwikkeld, om ervoor te zorgen dat je het echte Cuba ervaart en de lokale bevolking ontmoet. We kunnen elke bestemming in je reisschema opnemen en we kunnen een bijzondere lokale connectie organiseren voor elke ervaring die je zoekt!

Wil je Cuba zelf ontdekken? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \