Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

SkiMaquis B.V.


Correspondentieadres

SkiMaquis B.V.
Twijg 14
Maassluis
Nederland

skimaquis.nl/
023-2001999
contact@skimaquis.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19031

SkiMaquis B.V.

Ski' in SkiMaquis staat voor wintersport. Wij bieden een uitgebreid aanbod in Frankrijk, Oostenrijk & Zwitserland van luxe chalets en catered chalets. Op prachtige locaties, aan de piste, een hot tub op het terras met waanzinnig uitzicht of zelfs met privé zwembad. Daarnaast bieden wij mooie residences met stijlvolle appartementen, een wellnesscentrum en grote appartementen voor groepen. Uiteraard mogen de luxe 4* en 5* hotels niet ontbreken. Op fantastische locaties, ski-in / ski-out, bij het dorpscentrum en een spa voor de ultieme ontspanning. Wij regelen ook skipassen, skimateriaal, skilessen, catering, vervoer en reisverzekeringen.

'Maquis' in SkiMaquis staat voor het mooie eiland Corsica. Op OntdekCorsica bieden wij een uitgebreid aanbod van campings, (boetiek)hotels, chambres d'hôtes, appartementen en villa's. Rondreizen of met een vast reisdoel. Van camping tot luxe vakantiehuis. Met eigen vervoer of per luxe touringcar. Met of zonder textiel. Hoe je ook reist: met OntdekCorsica van SkiMaquis beleef je Corsica op z'n mooist. 

Op zoek naar een groepsreis met karakter? Wij helpen graag het hele traject te regelen. Van een middagje varen in het adembenemende natuurgebied Scandola tot een spectaculaire off road ervaring in de enige 'groene woestijn' ter wereld: op Corsica is alles mogelijk. Behalve doorrijden dan ;-)

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \