Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

OntdekCorsica


Correspondentieadres

OntdekCorsica
Molenvijver 32
Rotterdam
Nederland

www.ontdekcorsica.nl
0232001999
contact@skimaquis.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19038

OntdekCorsica

Op OntdekCorsica bieden wij een uitgebreid aanbod van campings, (boetiek)hotels, chambres d'hôtes, appartementen en villa's. Rondreizen of met een vast reisdoel. Van camping tot luxe vakantiehuis. Met eigen vervoer of per luxe touringcar. Met of zonder textiel. Hoe je ook reist: met OntdekCorsica van SkiMaquis beleef je Corsica op z'n mooist.

Corsica. Zo'n 55 keer groter dan Texel, ongeveer een kwart van de oppervlakte van Nederland. Duizend kilometer kustlijn met ruige rotskusten en tropisch uitziende stranden, magische rode rotsen, schitterende witte kliffen, een groene woestijn, canyons met bergmeren en naaldwouden, uitgestrekte gebieden met oerbossen van kastanjes, spectaculaire watervallen, de kruidige geur van de maquis en de trotse, maar vooral ook gastvrije Corsicanen. Een onweerstaanbare reisbestemming. Wil je écht iets bijzonders, geef ons dan carte blanche. Wij zorgen voor een onvergetelijke kennismaking met het Île de Beauté. En altijd met de onmiskenbare geur van de maquis in je neus.

Op zoek naar een groepsreis met karakter? Wij helpen graag het hele traject te regelen. Van een middagje varen in het adembenemende natuurgebied Scandola tot een spectaculaire off road ervaring in de enige 'groene woestijn' ter wereld: op Corsica is alles mogelijk. Behalve doorrijden dan ;-)

OntdekCorsica is een handelsnaam van SkiMaquis.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \