Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Reisbrigade

Correspondentieadres

Reisbrigade
Cabralstraat 1
Amsterdam
Nederland

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 15029
www.reisbrigade.nl
06-22298241
info@reisbrigade.nl

Reisbrigade

Reisbrigade organiseert rondreizen naar landen die we door-en-door kennen, want waar we zelf zijn geweest, kunnen we je meer over vertellen en beter advies over geven. Reisbrigade organiseert individuele rondreizen naar oa Kenia, Tanzania, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Madagascar, Mauritius, Thailand, Vietnam, Indonesië, Laos, Cambodja en Maleisië. 

Wat doet Reisbrigade?

Reisbrigade organiseert individuele rondreizen en privé-groepsreizen volledig aangepast aan je wensen. We bieden enkel bestemmingen aan die we zelf kennen en waar we zelf vaak geweest zijn. Reisbrigade is allergisch voor grote resorts en 5-minuten-fotostops. We houden van kleinschaligheid, respect voor de lokale cultuur, duurzaamheid en homestays (overnachtingen bij de mensen thuis).

Wie zijn wij?

Ik ben Kim Nooyens, een Vlaamse die in Amsterdam woont. Jarenlang werkte ik als reisbegeleidster voor een avontuurlijk organisatie in groepsreizen. De ideale baan voor iemand die houdt van reizen, mensen en organiseren. Na de liefde te hebben ontmoet en iets meer behoefte aan een thuis, ging ik werken op het hoofdkantoor in Amsterdam en ontwikkelde ik groepsrondreizen in Afrika en Zuidoost-Azië. Nu ontwikkel ik mijn eigen reizen met Reisbrigade. Samen met jou maak ik jouw droomreis waar. Vertel me jouw manier van reizen en ik zorg voor een aangepaste vakantie die past in je budget. Privézwembad, ballonsafari of duiken, Reisbrigade regelt het. Wil je liever met het openbaar vervoer of hoef je geen eigen badkamer? Geen probleem, alles kan. Ik bied enkel bestemmingen aan die ik zelf ken doordat ik er vaker geweest ben.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug