Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Merapi Tour & Travel


Correspondentieadres

Merapi Tour & Travel
Prinses Irenestraat 58
OVERASSELT
Nederland

Volg onswww.merapi.nl
0888111999
info@merapi.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 21018

Merapi Tour & Travel

Merapi Tour & Travel is de Indonesië reisspecialist die bekend is over de hele archipel, van Sabang tot Merauke. Behalve de bekendere eilanden Sumatra, Java en Bali kennen we ook vele pareltjes op bijvoorbeeld Sulawesi, Kalimantan, de Molukken, Papua of Alor, waar je nauwelijks westerse toeristen zult tegenkomen. We kennen het land als onze broekzak en helpen u graag uw droomreis waar te maken. Onze landenspecialisten luisteren graag naar uw wensen of beperkingen en adviseren u graag.

Indonesië is ongeveer twee keer zo groot als Europa. Met 17.000 eilanden, waarvan 6.000 bewoond, biedt het eindeloze mogelijkheden voor iedere nieuwsgierige reiziger. Het is het land waar wij ons hart aan hebben verpand. De prachtige culturen op de verschillende eilanden, de immense natuur, de heerlijke stranden en het smakelijke eten maken dat we er behalve graag komen, onze ervaringen ook graag met u delen!

Onze reizen stellen u in de gelegenheid in contact te komen met de gastvrije bevolking en laten u het ware Indonesië zien. Wij kennen Indonesië als geen ander en laten u daar graag van proeven, letterlijk en figuurlijk. Vera, Priscilla, Monique, Jan en Flip helpen u graag uw reis samen te stellen. We zullen u dan ook waarschuwen voor bijvoorbeeld de drukte op de wegen en de roepende moskeeën om vijf uur 's morgens.

Op alle eilanden werken we met lokale agenten die u ter plaatse 24/7 kunt bereiken. Met Merapi gaat u écht onbezorgd op reis!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \