Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Corfu Vakanties

Correspondentieadres

Corfu Vakanties
Lichtenbergstraat 11
Sittard
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11014

Corfu Vakanties

Bijzondere en sfeervolle zon-zee-strand en sportieve vakanties op Corfu, Ithaki, Lefkas,  Paxos en het vasteland; Zagoria-Epirus. Fietsvakanties, wandelen, de Corfu Trail  en zeilen. Individuele- en maatwerk reizen, gezinsvakanties.

Welkom bij Corfu Vakanties

Veelzijdig Griekenland is een fijne vakantiebestemming. Corfu Vakanties is gespecialiseerd in kleinschalige vakanties op de mooie Ionische eilanden en het vasteland Epirus, Meteora, Zagoria en Parga.
Er zijn veel mogelijkheden voor strand- en sportieve vakanties voor jong en oud. Corfu Vakanties biedt geen standaard pakketreizen maar geeft ieder de gelegenheid voor een redelijke prijs een vakantie (ook op maat) te beleven aangepast aan eigen wensen en budget. 
Iedereen heeft  een ander idee van zijn/haar ideale vakantie; daar houden wij graag rekening mee! 
Adio Sas, tot ziens bij Corfu Vakanties!

Fietsen en wandelen op Corfu

Corfu staat bekend als het “groene” Griekse eiland met een wisselend landschap en het hele jaar een uitbundige vegetatie. Ontelbare bloemen en planten waaronder oleanders, wilde kruiden, cyclamen en orchideeën worden afgewisseld door knoestige olijfbomen en statige cipressen.

De bewoners zijn vriendelijk en gastvrij. Corfu heeft een aangenaam klimaat, een schitterende natuur met boeiende flora en fauna en de zee en het strand zijn nooit ver weg. Hagedissen koesteren zich in de zon, cicaden vormen een achtergrondkoor en langzaam voortkruipende schildpadden maken duidelijk dat het dagelijkse leven buiten de drukke toeristenplaatsen nog steeds rustig z´n gangetje gaat.

Een wandel – of fietsvakantie stelt u in de gelegenheid het andere, unieke Corfu -weg van het toerisme- te ontdekken en is dé manier om kennis te maken met authentiek Corfu, de bewoners en de lokale keuken.
U gaat over oude ezelpaadjes ´strati´, kleine soms onverharde weggetjes, door olijfboomgaarden waar ezels, schapen en geiten u begroeten, over zand- en kiezel stranden en langs de afwisselende kustlijn met schitterende baaien. U komt bij stille kloostertjes en in schilderachtige dorpjes waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan.

Geniet op het dorpsplein van een café frappé (Griekse ijskoffie) en de vriendelijke bewoners die willen weten waar u vandaan komt zullen u nog allerlei tips geven en u ´Sto Kalo´ (moge het u goed gaan) wensen.

CORFUVAKANTIES biedt verschillende mogelijkheden voor fietsvakanties, ook met kids (aanhangfiets of eigen fiets)  trektocht met bagagevervoer en standplaats.
Voor wandelaars zijn er de wandelvakantie standplaats “de weg naar het  oude Corfu” en voor ervaren hikers de fameuze "Corfu Trail", een trektocht met bagagevervoer van zuid naar noord Corfu. Ga terug in de tijd en ontdek het andere Griekenland in de mooie Zagoria streek!

CORFUVAKANTIES heeft  daarnaast bijzondere  villa´s met privé zwembad  op Corfu en Paxos ,  autorondreizen en wandelvakanties in Zagoria-Epirus , bare-boat en gezellige flottielje zeilvakanties!
Wacht niet te lang; onze accommodaties zijn kleinschalig en wie het eerst komt, heeft de meeste en beste keuze!

Sfeerimpressie

www.corfuvakanties.nl
046-4234698
info@corfuvakanties.nl

Terug