Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Kazuri Safaris

Correspondentieadres

Kazuri Safaris
Grootoort 72
Broek op Langedijk
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16057

Kazuri Safaris

Individuele rondreis

Kazuri Safaris organiseert individuele rondreizen op maat naar Kenia, Tanzania, Oeganda, Malawi, Zambia en Namibië. Creëer je eigen reis, of kies uit één van onze voorbeeldreizen die je kunt afstemmen op jouw wensen en verwachtingen. We zijn zeer betrokken bij het samenstellen van jouw reis. Kazuri Safaris is kleinschalig, heeft uitgebreide kennis van de bestemmingen en geeft persoonlijk advies.

Groepsreizen

Wil je georganiseerd op reis, maar niet alleen? Boek dan een (internationale) groepsreis naar Afrika. De kosten zijn lager dan een privé rondreis en het is vaak gezelliger met andere mensen samen. Kazuri Safaris biedt groepsreizen aan naar Tanzania, Oeganda, Malawi & Zambia en Zuidelijk-Afrika.

Waarom zou je kiezen voor een individuele rondreis of groepsreis bij Kazuri Safaris? 

 • Jouw persoonlijke droomreis
  Kazuri Safaris maakt jouw eigen unieke droomsafari waar. Wij organiseren een rondreis (en safari) op maat, speciaal voor jou. Bij Kazuri Safaris draait alles om jouw wensen en verwachtingen.
 • VIP-behandeling
  Kazuri Safaris is een kleine organisatie. Reken maar op een VIP-behandeling, veel persoonlijke aandacht en een goede service! Bij Kazuri Safaris zetten we heel graag nét dat stapje extra om jou de reis van je leven te bezorgen. Te beginnen met een warm welkom op het vliegveld.
 • Ervaring
  Met meer dan 15 jaar Afrika-ervaring in huis is Kazuri Safaris dé reisorganisator voor al je reizen naar dit schitterende continent.
 • Inside kennis & toegang
  Must-see highlights worden afgewisseld met spontane situaties en ontmoetingen met locals die ontstaan door de inside kennis en toegang die je alleen krijgt bij Kazuri Safaris.
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Bij Kazuri Safaris krijg je gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige rondreis en safari.
 • Professionele begeleiding
  Je krijgt voorafgaand aan je reis een uitgebreid informatiepakket. Voor, tijdens én na de reis mag je rekenen op de beste service!
 • Veiligheid
  Je kunt bouwen op de ervaring en kennis van Kazuri Safaris en die van de met zorg geselecteerde lokale partners met wie we samenwerken. Bovendien is Kazuri Safaris aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).
 • Persoonlijke betrokkenheid
  Waarom krijg je met Kazuri Safaris de reis van je leven? Omdat we luisteren naar jouw unieke wensen. Omdat we jou die reis gunnen. Omdat we voor, tijdens én na jouw rondreis of safari persoonlijk contact met je hebben. Omdat de liefde voor Afrika ons heeft samengebracht.

Wie is het gezicht achter Kazuri Safaris?

Jarenlang woonde en werkte Saskia Bruin in Afrika. Zij deed ruim 15 jaar reis- en werkervaring op in de reisorganisatiebranche in Kenia, Tanzania (en Zanzibar), Oeganda, Malawi, Zambia, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. Met een rugzak vol Afrika-kennis en -ervaring richtte zij eind 2009 ‘Kazuri Safaris’ op: een naam uit het Kiswahili, de voertaal in Oost-Afrika.

‘Kazuri’ betekent ‘klein en mooi’, ‘Safari’ betekent ‘reis’. Onder deze naam organiseert Saskia reizen naar Afrika die van A tot Z perfect geregeld zijn. Haar doel: jou veel persoonlijke aandacht geven, je een fantastische reis bezorgen en jou het échte Afrika laten zien!

Saskia kan je niet precies uitleggen wat er zo speciaal is aan Afrika. Je moet het zelf zien en vooral beleven. Het buiten zijn, de prachtige natuur, de dieren, de vriendelijke mensen, de geuren, de kleuren… Ontdek zélf wat Afrika allemaal te bieden heeft!

www.kazurisafaris.nl
06-47148006
info@kazurisafaris.nl

Terug