Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Kazuri Safaris


Correspondentieadres

Kazuri Safaris
Grootoort 72
Broek op Langedijk
Nederland

Volg onswww.kazurisafaris.nl
06-47148006
info@kazurisafaris.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16057

Kazuri Safaris

Kazuri Safaris organiseert individuele rondreizen op maat naar Kenia, Tanzania, Oeganda, Malawi, Zambia, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. Creëer je eigen reis, of kies uit één van onze voorbeeldreizen die je kunt afstemmen op jouw wensen en verwachtingen. We zijn zeer betrokken bij het samenstellen van jouw reis. Kazuri Safaris is kleinschalig, heeft uitgebreide kennis van de bestemmingen en geeft persoonlijk advies.

Waarom je reis boeken bij Kazuri Safaris?

  • Het gaat om jouw persoonlijke droomreis
  • We bieden een goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • We bieden professionele begeleiding
  • We bieden persoonlijke betrokkenheid
  • We hebben veel ervaring
  • We gaan voor veiligheid

Je kunt bouwen op de ervaring en kennis van Kazuri Safaris en die van de met zorg geselecteerde lokale partners met wie we samenwerken. Bovendien is Kazuri Safaris aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).

Saskia Bruin heeft inmiddels 20 jaar reis- en werkervaring in de reisorganisatiebranche in Kenia, Tanzania (en Zanzibar), Oeganda, Malawi, Zambia, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. Haar doel: jou veel persoonlijke aandacht geven, je een fantastische reis bezorgen en jou het échte Afrika laten zien!

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \