Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Hoe leuk is het om als fanatieke plusser de wereld te ontdekken! Kom gezellig reisinspiratie opdoen op de BeleefPlus beurs.

Woensdag 21 september 2022

BeleefPlus is een regionale beurs voor actieve 50 plussers. ‘Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’ is de slogan, die exact weergeeft waar BeleefPlus voor staat. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, worden er demonstraties en workshops gegeven, gevarieerde activiteiten georganiseerd, wedstrijden uitgeschreven, kan er worden geprobeerd, geproefd, geluisterd, gekeken en zijn er nog veel meer activiteiten die aansluiten bij de interesses en belevingswereld van de actieve 50 plusser.

De BeleefPlus beurs vindt plaats in Goes op vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2022. De beurs is beide dagen geopend voor bezoek van 10.00 – 17.00 uur.

De BeleefPlus is een regionale en kleinschalige beurs met een eigen uniek karakter. Het is een gezellige, gemoedelijke beurs met een ongedwongen sfeer. Er is dan ook voldoende tijd om in gesprek te gaan met een van onze kleinschalige VvKR reisspecialisten, die je graag te woord staan over de unieke bestemmingen die ze aanbieden!

Naast een vakantiethema zijn er ook nog diverse andere thema’s aanwezig, zoals: tuin & tuinieren, vrije tijd, wonen, zorg & welzijn en mobiliteit. Daarnaast vinden er modeshows plaats en is er live muziek aanwezig.

We ontmoeten je graag tijdens een van deze dagen.

Website BeleefPlus beurs voor meer informatie: https://www.beleefplus.nl/index.php/tickets-goes/

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \