Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Zien we jou op het Verre Reizen Event in Den Haag?

Woensdag 19 oktober 2022

Reizen is goed voor je. Het is inmiddels diverse malen wetenschappelijk bewezen dat mensen die geld uitgeven aan ervaringen over het algemeen gelukkiger zijn. Kortom: Reizen maakt gelukkig! Juist in onzekere tijden, waar je niet altijd gelukkig wordt van het kijken naar het nieuws.

Daarom geven we hier een goede tip om aankomend weekend iets leuks te doen en je zinnen te verzetten. Bezoek het Verre Reizen Event in Den Haag. Op deze kleinschalige vakantiebeurs staan veel gespecialiseerde reisspecialisten die samen meer dan 200 verre bestemmingenen is de ideale plek om jouw droomvakantie te beginnen.

Ook VvKR zelf is aanwezig met een stand. We vertellen je graag meer over onze brancheorganisatie en onze gespecialiseerde reisspecialisten.

Deze leuke reisbeurs vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2022 op de bijzondere locatie, de Fokker Terminal in Den Haag.

Er zijn heerlijke internationale drankjes en hapjes van jouw favoriete bestemming verkrijgbaar, de ideale ingrediënten om er een leuk dagje uit van te maken. En geniet bovendien elke 30 minuten van de mooiste presentaties en films verzorgd door ervaren reisspecialisten die de reizen zelf hebben gemaakt. 

De beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

We hopen dat jij na een bezoekje aan deze beurs er helemaal klaar voor bent om jouw koffers te pakken en de wereld te ontdekken tijdens een mooie en onvergetelijke reis!

Neem een kijkje op de website van het Verre Reizen Event Den Haag voor meer informatie: https://www.reis-events.nl/verre-reizen-event-den-haag/

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \