Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Kom jij het VvKR-Paviljoen met haar reisspecialisten bezoeken op de Vakantiebeurs in Utrecht?

Vrijdag 06 januari 2023

Heb jij zin om alvast weg te dromen bij de mooiste vakantiebestemmingen voor jouw toekomstige bijzondere reis? Bezoek dan de reisspecialisten van VvKR op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Eigen VvKR-Paviljoen én Reistheater

De VvKR kleinschalige reisspecialisten zijn met een eigen VvKR-Paviljoen én Reistheater prominent aanwezig op de Vakantiebeurs in Utrecht van donderdag 12 t/m zondag 15 januari 2023.

Door de krachten te bundelen en met ca. 20 reisspecialisten op een herkenbare en centrale plek aanwezig te zijn, kan de reiziger VvKR nóg makkelijker vinden. Het aanbod in het VvKR-paviljoen is enorm en varieert van Indonesië tot Zuid-Afrika tot Spitsbergen. En ook buiten het paviljoen zijn weer meerdere VvKR reisspecialisten te vinden.

In het VvKR paviljoen zijn de volgende kleinschalige reisorganisaties te vinden:

Prachtige reis presentaties

Deze veelzijdige reisspecialisten presenteren hun unieke bestemmingen in ons eigen VvKR-Reistheater. Inspirerende sprekers nemen de bezoekers mee op reis tijdens vele presentaties in dit theater. Ieder half uur komen nieuwe bestemmingen voorbij en er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen. In de speciaal ontworpen flyer, af te halen in het Paviljoen, staan alle reisspecialisten met hun bestemmingen en presentaties genoemd.

Het VvKR-Paviljoen en Reistheater is te vinden in Hal 12 standnummer 12.B002. Ook VvKR zelf is met een eigen stand aanwezig om informatie te delen over de vereniging en haar leden.

Extra leuk: WIN EEN REISCHEQUE TER WAARDE VAN € 500,--!

Bezoekers aan het VvKR-Paviljoen maken kans om een reischeque van maar liefst € 500,-- te winnen! Deze reischeque is te besteden bij één van de VvKR reisspecialisten op het Paviljoen. 

Wil je kans maken? Bezoek dan minimaal één van de VvKR reisspecialisten in het Paviljoen en vraag aan hen wat je kan doen om kans te maken op deze prachtige prijs. Aan het einde van de Vakantiebeurs, op zondag 15 januari om 16.30uur, wordt de winnaar van de reischeque live bekend gemaakt.

Reizen maakt gelukkig

Dat reizen bijzonder is om te doen zal elke reiziger je kunnen bevestigen. Want wat is er nu leuker dan andere culturen te ontdekken en ervaringen op te doen die je je hele leven nog met je meedraagt?  Kortom: Reizen maakt gelukkig! Juist in deze tijden waarbij het nieuws rondom ons niet altijd even positief is, is het fijn om er op uit te trekken en onze mooie wereld te verkennen en even tot rust te komen!

Locatie en openingstijden beurs

Deze interessante beurs vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. De openingstijden van de beurs zijn als volgt:

  • donderdag 12 januari van 09.30 tot 17.30 uur 
  • vrijdag 13 januari van 09.30 tot 17.30 uur 
  • zaterdag 14 januari van 09.30 tot 20.00 uur 
  • zondag 15 januari van 09.30 tot 17.30 uur 

Vakantiebeurs Business Partner van de VvKR

Het Paviljoen en Reistheater zijn ontwikkeld in goede samenwerking met de Vakantiebeurs, wat erin heeft geresulteerd dat de Jaarbeurs inmiddels Business Partner van de VvKR is geworden. “We zijn erg blij met dit paviljoen, want het bewijst de steeds groter wordende interesse in kleinschalig en duurzamer reizen.” vertelt Michel Lancee, bestuurslid en medeorganisator van dit paviljoen. “De consument wil vaker eens “anders dan anders” reizen en verlangt een reisvoorstel op maat. De VvKR-reisspecialisten in het paviljoen kunnen daar als geen ander een invulling aan geven.”

Website Vakantiebeurs voor meer informatie: https://www.vakantiebeurs.nl/

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \