Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Bezoek de Bijzondere Reizen Beurs in Nijmegen als jij op zoek bent naar een unieke vakantie!

Dinsdag 17 januari 2023

Deze vakantiebeurs voor bijzondere reizen is speciaal omdat je hier vooral kleinschalige reisorganisaties vindt met een specialistisch reisaanbod. Wil jij dus net even anders op vakantie, dan kun je hier je hart ophalen.

Kleinschalige vakanties

Je vindt op deze beurs een bijzonder reisaanbod dat wordt aangeboden door reisspecialisten die hun bestemmingen als geen ander kennen. Waardoor juist zij er voor kunnen zorgen dat je van de gebaande paden afgaat. Zo maak je kennis met de lokale bevolking en slaap je in authentieke accommodaties, vaak op een mooie locatie gelegen. Er zijn ook diverse VvKR reisorganisaties op deze beurs aanwezig. Als jij een vakantie met kleinschaligheid, duurzaamheid, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering zoekt, kies dan voor een VvKR reisspecialist!

Prachtige reispresentaties om bij weg te dromen

Wil je alvast de sfeer proeven van jouw volgende vakantiebestemming? Dat kan bij de interessante reispresentaties die worden gegeven door inspirerende sprekers.

Locatie en openingstijden beurs

De Vakantiebeurs voor bijzondere Reizen Nijmegen vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 januari 2023 op een wel heel unieke locatie, namelijk de Stevenskerk in Nijmegen. De openingstijden van de beurs zijn als volgt:

  • zaterdag 21 januari van 11.00 tot 18.30 uur 
  • zondag 22 januari van 10.00 tot 18.00 uur

Hopelijk zien we je deze dagen!

Website Bijzondere reizen beurs voor meer informatie: https://www.vakantiebeursnijmegen.nl/

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \