Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Kom jij gezellig langs op de Vakantie Expo in Antwerpen?

Maandag 23 januari 2023

Heb jij reisplannen voor het nieuwe jaar en woon je in de omgeving van Antwerpen of heb je zin in een leuk reisuitstapje? Dan hebben wij een goede tip voor je! Namelijk een bezoek aan de kleinschalige vakantiebeurs in Antwerpen.

Ontdek het onontdekte

Wil jij een reis maken weg van de drukte, dan zijn de reisaanbieders op de Vakantie Expo dé specialisten die je zoekt voor jouw unieke reis! Dit is geen beurs voor de toerist, maar juist voor de reiziger die op zoek is naar kleinschalige vakanties. Via de VvKR reisorganisaties reis je doorgaans in kleine groepjes of maak je een individuele rondreis die geheel afgestemd is op jouw persoonlijke wensen. Overnachten doe je in bijzondere accommodaties op authentieke locaties waarbij er rekening wordt gehouden met de lokale cultuur en natuur. Elke reisorganisatie van de VvKR vertelt je met veel enthousiasme over hun reisaanbod. Hun mooie bestemmingen hebben een speciaal plekje in hun hart en de landen kennen ze dan ook van binnen en buiten, zodat ze jou optimaal kunnen adviseren.

Sfeer proeven van jouw volgende vakantieland

Graag meer zien van je reisbestemming? Woon dan een van de mooie presentaties van jouw favoriete bestemming bij!

Locatie en openingstijden beurs

De Vakantie Expo vindt plaats van vrijdag 27 t/m zondag 29 januari 2023 in de Antwerp Expo in Antwerpen. De openingstijden van de beurs zijn als volgt:

  • vrijdag 27 januari januari van 10.00 tot 18.00 uur 
  • zaterdag 28 januari januari van 10.00 tot 18.00 uur 
  • zondag 29 januari januari van 10.00 tot 18.00 uur 

We zien je graag deze dagen!

Website Vakantie Expo voor meer informatie: https://vakantie-expo.be/

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \