Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Airtrade blaast samenwerking met VvKR nieuw leven in

Dinsdag 07 maart 2023

PERSBERICHT

Airtrade, één van de meest vooraanstaande vliegticketspecialisten in de Nederlandse reisbranche, intensiveert haar samenwerking met de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De samenwerking dateert al sinds 2016, maar is nu geformaliseerd in een Business Partnerschap met als doel om leden van VvKR die nog geen gebruik maken van een consolidator te informeren over de vele mogelijkheden en voordelen die Airtrade VvKR leden te bieden heeft.

VvKR-leden die niet IATA-gecertificeerd zijn, vinden in Airtrade een partner die hen kan helpen met de inkoop, uitgifte en verwerking van vliegtickets. “Er zijn momenteel ongeveer 50 VvKR-leden die samenwerken met Airtrade”, zegt Ton Brinkman, voorzitter van VvKR. “De verkoop van vliegtickets is en blijft een lastig onderdeel bij het organiseren van reizen. Het voordeel van werken met een consolidator als Airtrade, is dat zij een betrouwbare partner zijn in de verkoop van vliegtickets. Zij kunnen onze leden niet alleen faciliteren bij de verkoop van vliegtickets, maar hen ook bijstaan met IT-kennis en efficiënte afhandeling.”

‘Ons systeem FareFinder is het uitgelezen systeem voor VVKR leden, het online boekingssysteem is zeer toegankelijk, eenvoudig in gebruik en herbergt een groot aantal tarieven speciaal voor touroperators.’ Aldus Marco van Erp Taalman Kip, commercial manager van Airtrade.

Om de samenwerking te versterken organiseren Airtrade en VvKR speciaal voor VvKR-leden een introductie webinar op 22 maart aanstaande.


Meer informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nathalie D’Alessandro, Woordvoerder van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties)
Telefoon 06-34 05 39 62 of via nathalie@vvkr.nl.

Bijlage 1: word-document Bijlage 1: word-document 
Wordbestand persbericht: Airtrade blaast samenwerking met VvKR nieuw leven in

Bijlage 2: afbeelding
Marco van Erp Taalman Kip (Airtrade) en Ton Brinkman (VvKR)

VvKR is de branchevereniging waarin zich meer dan 400 reisspecialisten hebben verenigd. Het zijn kleinschalige reisspecialisten met een grote kennis van de bestemmingen. Alle leden die pakketreizen aanbieden zijn aangesloten bij een reisgarantieregeling zoals STO Garant, GGTO, VZR Garant of SGR. Tevens hebben alle VvKR-reisspecialisten die pakketreizen aanbieden ook een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor reisorganisaties/touroperators.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \