Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

VvKR voorzitter Ton Brinkman blijft aan

Maandag 03 april 2023

PERSBERICHT

Tijdens de drukbezochte algemene ledenvergadering op 31 maart, voorafgegaan door een aantal interessante workshops, hebben de leden van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties) ingestemd met een verlenging van de voorzitterstermijn van Ton Brinkman voor een periode van een half jaar. De aankomende maanden gaat het bestuur van VvKR op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Helaas had de geselecteerde opvolger van Ton Brinkman zich amper een week voor zijn voorzittersaanstelling om gezondheidsredenen moeten afmelden. Ton Brinkman heeft zich daarom bereid verklaart om als interim-voorzitter aan te blijven. Daarnaast zijn Ruud Fokker (bestuurslid) en Ebo Visser (penningmeester) voor een termijn van wederom drie jaar unaniem door de ledenstemming geaccepteerd.

Starterskit bestelling

Op dezelfde ALV presenteerde secretaris Marleen Nijdam voor het eerst het Starters Handboek voor beginnende reisorganisaties. Dit bijna 100 pagina’s tellende boekwerk kan binnenkort tegen een vergoeding via de website van VvKR besteld worden.

Inmiddels is het 450e lid aangesloten bij VvKR en constateert secretaris Marleen Nijdam de grote belangstelling om met een reisorganisatie te beginnen. “Om niet elke keer hetzelfde verhaal te hoeven vertellen, hebben we deze starterskit ontwikkeld” zegt Marleen Nijdam.

“Al met al een bijzonder ledenvergadering met een klein negatief tintje. Wij gaan op zoek naar een geschikte opvolger dan wel dat we een andere goede oplossing gaan vinden, waarbij het belang van de vereniging en haar leden altijd op nummer 1 staan” aldus interim-voorzitter Ton Brinkman.


Meer informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nathalie D’Alessandro, Woordvoerder van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties)
Telefoon 06-34 05 39 62 of via nathalie@vvkr.nl.


Bijlage: afbeelding
Het huidige voltallige bestuur van VvKR - maart 2023 (v.l.n.r. Marleen Nijdam, Marco Brouwer, Michel Lancee, Ton Brinkman, Ebo Visser en Ruud Fokker)

VvKR is de branchevereniging waarin zich inmiddels 450 reisspecialisten hebben verenigd. Het zijn kleinschalige reisspecialisten met een grote kennis van de bestemmingen. Alle leden die pakketreizen aanbieden zijn aangesloten bij een reisgarantieregeling zoals STO Garant, GGTO, VZR Garant of SGR. Tevens hebben alle VvKR-reisspecialisten die pakketreizen aanbieden ook een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor reisorganisaties/touroperators.

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \