Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

VvKR kondigt samenwerking aan met TravelSpirit als Business Partner

Maandag 26 juni 2023

PERSBERICHT

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) is verheugd de samenwerking aan te kondigen met TravelSpirit als nieuwe Business Partner. De samenwerking tussen VvKR en TravelSpirit richt zich op het beschikbaar stellen van professionele software, waarbij TravelSpirit gewerkt heeft aan een “light” versie welke ook voor kleinschalige reisondernemingen geschikt is.

“De contacten tussen TravelSpirit en VvKR waren altijd al erg warm.” zegt Ton Brinkman, voorzitter van VvKR. “We zijn verheugd met dit Business Partnerschap om gezamenlijk nieuwe mogelijkheden te verkennen voor onze leden zodat zij hun bedrijfsvoering nog beter neer kunnen zetten.

”Met meer dan 150 reisbedrijven als klant heeft TravelSpirit haar toegevoegde waarde over de afgelopen jaar ruimschoots bewezen. “Onze professionele travel software is een uitgebreid pakket aan modules met veel persoonlijke aandacht voor het inrichten en leren gebruiken. We zijn blij dat deze nu ook bereikbaar is voor de kleinschalige reisondernemer.” aldus Michiel Stoffels van TravelSpirit. Standaard zijn diverse modules inbegrepen en als dat niet voldoende is, zijn diverse uitbreidingen mogelijk. “We kijken ernaar uit om VvKR leden te helpen met het digitaliseren van hun werkprocessen.” Aldus Michiel Stoffels.

VvKR en TravelSpirit hoopt dat deze samenwerking een directe positieve impact heeft bij de leden van VvKR en bijdraagt aan het behalen van betere verkopen. Beide organisaties kijken uit naar de vruchtbare samenwerking. 

Meer over TravelSpirit Start: https://travelspirit.nl/nieuws/travelspirit-start


Meer informatie 

Bijlage 1 Wordbestand VvKR kondigt samenwerking aan met TravelSpirit als Business Partner

Bijlage 2 Afbeelding: VvKR en Travelspirit

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nathalie D’Alessandro, Woordvoerder van VvKR (Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties)
Telefoon 06-34 05 39 62 of via nathalie@vvkr.nl.

De Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) biedt een platform aan meer dan 450 kleinschalige veelal specialistische reisorganisaties en behartigt de belangen van deze organisaties. De leden van VvKR zijn allemaal reisspecialisten. Zij staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. 

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \