Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Een stralende zomer

Vrijdag 07 juli 2023

Hoera, het is zomer! De zomervakantie staat op het punt van beginnen en we hopen dat jij binnenkort een prachtige reis gaat maken met één van onze kleinschalige reisspecialisten!

Het is lekker lang licht, je kunt genieten van de heerlijke zonnestralen, op blote voeten en zonder jas naar buiten en heel veel ijsjes eten, wat wil je nog meer?

Samen gaan we de wereld weer ontdekken, wellicht ga je op vakantie in eigen land? Of maak je een citytrip, ga je op ontdekkingstocht door het veelzijdige Europa of verken je een unieke verre bestemming… Een vakantie is altijd een heerlijk vooruitzicht en wij wensen jullie een fantastische reis toe!

Vergeet vooral niet om heel veel foto’s en filmpjes te maken van jouw belevenissen zodat je na terugkomt nog lang terug kunt denken aan jouw reis!

Fijne vakantie!

Vang je CO2-uitstoot af via Trees for All!

Wil jij graag iets terug doen ter compensatie van je reis? VvKR heeft een samenwerkingsovereenkomst met Trees for All. De vereniging wil daarmee een concrete bijdrage leveren aan een duurzame wereld en de uitstoot van CO2 afvangen door het planten van bomen. De vereniging doet zelf een jaarlijkse donatie aan Trees for All van minimaal 130 bomen!.

Deze samenwerking houdt in dat de vereniging namens alle leden minstens 130 bomen per jaar zal planten. Daarnaast is het voor VvKR-leden heel makkelijk geworden om zelf ook bomen te planten voor de reizen van hun klanten, via een online tool. Zo bouwen vereniging, leden en reizigers samen aan een VvKR bos!

Ook jij kan daarbij helpen. Elke boomdonatie die wordt gedaan met de speciale referentiecode zal ervoor zorgen dat deze bomenteller zal groeien en dat we zo samen toewerken aan het verduurzamen van de wereld. VvKR wil hiermee haar leden en alle reizigers stimuleren bewust en duurzamer te reizen.

Bij Trees for All kun je op twee manieren CO2-uitstoot af te vangen:

  1. een aantal bomen per reis doneren, met een minimale donatie van twee bomen, onder vermelding van de referentie VKR;
  2. het berekenen van de CO2-uitstoot per reis (gebaseerd op vlucht, autokilometers, energieverbruik), waarmee het aantal te doneren bomen wordt bepaald. Ook hier doneer je met de referentie VKR.

Reizigers en reisorganisaties kunnen zelf kiezen wat ze het liefst doen. 

Voor reizigers en klanten van VvKR-reisspecialisten is een speciale referentiecode aangemaakt: VKR. Wanneer je als reiziger of reisorganisatie bomen doneert onder vermelding van deze referentie, dan wordt dit apart geregistreerd. Hiermee wil VvKR als het ware een soort ‘VvKR-bos’ ontwikkelen. Jij als reiziger ontvangt een certificaat van deze boomdonatie.

Meer vakantie inspiratie? Lees dan ook eens onze volgende blogs:

Nieuwsoverzicht

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \